Wordpress tema kayma sorunu yardım ? [ÇÖZÜLDÜ]

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar www.cerkes.gen.tr sitemdeki tema yarısına kadar iyi görünüyor yarısından sonrası kayık duruyor neden olabilir.. Eklenti filan kurmadım bi yeriyle oynadığımıda hatırlamıyorum neden olmuş olabilir ? Yardım edersenız sevınırım şimdiden teşekkürler..

0
Onaylı Üye
Üye
güncelll ?? yardım edecek bi arkadaş yokmudur :(

0
Onaylı Üye
Üye
Temayı yeniden yüklemeyi dene. Uzaktan bakıp bir şey söylemek zor.

0
Onaylı Üye
Üye
tema dosyalarının tam olup olmadığını kontrol et

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar benım denediğim kadarıyla yaklaşık 6 7 tane tema denedim bi outline temasında dogru duzgun gözüküyor.. Diğerlerinde yine aynı sorun mevcut :S Temadan kaynaklıo olması ımkansız gibi birşey temanın dosyalarıda tam dün gece çalışıyordu bugun calısmamaya başladı.. :S

0
Onaylı Üye
Üye
Bu problemler ekledigin konulardan bile kaynaklanabiliyor. Yani bir yerden kopyala yapistir yaptigin konular icinde yazilarla beraber görünen kodlardan kaynaklanabilir.

0
Onaylı Üye
Üye
Bu problemler ekledigin konulardan bile kaynaklanabiliyor. Yani bir yerden kopyala yapistir yaptigin konular icinde yazilarla beraber görünen kodlardan kaynaklanabilir.

Bu olayı hıc dusunmemiştim ekledığim konuları bır gözden geçireyim..

0
Onaylı Üye
Üye

Teşekkürler üstad dediğin gibi çıktı :) Konuun birisinde kod filan yok ama sorunu o yapıyor.. Tekrardan teşekkürler bilgilendrme için..

0
Onaylı Üye
Üye
Teşekkürler üstad dediğin gibi çıktı :) Konuun birisinde kod filan yok ama sorunu o yapıyor.. Tekrardan teşekkürler bilgilendrme için..

Ben tesekkür ederim sorun cözüldüyse sevindim.:)

Geri