İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WordPress Tema Türkçeleştirme

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Daha önce bu işlerle ilgilenmiş, tecrübeli bir arkadaşla uzun soluklu tema türkçeleştirme işi yapılacaktır.
Temaları ben vereceğim %100 çeviri istiyorum.Türkçe tema sitelerinde dolaşan temalar bile en iyisi %90 Türkçe.
Ona göre fiyat veriniz.Türkçeleştirmeyi beğenmeme gibi bir olasılığımda var, beğenmediğim çeviriye para ödemem.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
20 tl den çeviririm tanesini %101 türkçe olur ;) ref istersen www.ebruliyemekler.com inceleyebilirsin.

forum eklentisi temayla alakalı değildir.

Vur dedikte öldür demedik, açıkçası tema başına o kadar parayı vermem 10 tema 200ytl eder.wordpress plugin yazarım temalardaki belirli ingilizce kalıpları replace yaparım da o parayı vermem

X

Xman

Misafir
Toplu yaptıracaksan 5 ytl daha inerim ama tema ne için kullanılacaksa ona göre çeviririm mesela arama sonuçlarında oyun teması ise aradığınız sonuç bulunamadı yerine aradığınız oyun bulunamadı gibi site konusunu tamamlayıcı şekilde çeviri yaparım.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Tek bir tema çevirisi yaptırılmayacak, toplu 20 ye yakın tema çevrilecek (belkide daha fazla).Tema belirli bi alanda kullanılmayacak global çeviri olacak.Bi kaç alanda kullansam fiyat mühim değilde tek alanda kullanıcam.Mesela bi tema sitem olsada ordada kullansam tamam derdim ama sadece bi projemde degerlendiricem

X

Xman

Misafir
20 tema için ücret teklifini ve iş süresini pm atarsan yardımcı olup olamayacağımı pm le bildiririm ;)

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Temalar hazırlanmış ve teslim alınmıştır.Teklif pmden geldiği için çeviri yapan arkadaşı yazmıyorum buraya.Fakat fiyat için bilgilendirme olsun diye not düşeyim: ilk 20 tema x 5 ytl = 100ytl ye yaptırılmıştır(3 temada extradan türkçeleştirip hediye etti).Sonraki her tema içinde 2.5ytl ye anlaşılmıtır.
İyi çalışmalar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.