Agregado Lifestream Türkçe Wordpress Teması
Agregado Lifestream, profesyonel bedava wordpress temasıdır. Darren Hoyt ve Matt Dawson ile birlikte Category4 için yayımlanmıştı.Smashing Magazine’nin duyurmasıyla benim de ilgimi çektim ve uykudan tasarruf ile çeviriyi tamamladım.
Gereksinimler
WordPress 2.6+
Test Edilen Tarayıcılar: Firefox 3.0+, Safari 3.0+, IE7+
Host server PHP5+ ve cURL kurulu olanlar
Özellikler
Lifestream modülü
Animasyon Açılan Kapanan Menü
Alternatif Arşiv Sayfası
İletişim formunda AJAX başarılı/başarısız mesajı
Paragrafların ilk harflerine ayrıcalık
Arama sayfalarında Numarasal pozisyon
Yazarlara özel yorum alanı
Hakkımda profil alanı
Anasayfaya dinamik bileşenler 1
Yan menüye dinamik bileşenler 2
‘Kategori’nin Dahası’ yan menü
Yorum formu için kontrol paneli ayalarlığı
İnce ayarlar
Admin panelinden Ayarlar->Kalıcı bağlantılar girin ve arşiv için seo olarak, “Archives” yapın
Admin panelinden Yaz->Sayfa, ve Archives, adında yeni bir sayfa oluturun.Sayfa şablonu ayarlarından “archives” ‘i de seçmeyi unutmayın.
Admin panelinden Tema->Agregado Ayaları ve lifestream, Flickr, Delicious ya da Twitter ayarlarını tamamlayın.
Admin panelinden Tema->Agregado Ayaları ve iletişim formu için e-posta adresinizi,ve diğer ayarları giriniz
Admin panelinden Kullanıcılar->Porfiliniz ve İlk Adınız, Soyadınız ve biyografinizi tamamlayınız.
Sıkça Sorular Sorular ( SSS )
Niçin lifestream güncellenmiyor?
Bazen bazı besleme sistemleri (örn: Twitter) bir takım güncellemeler yapabiliyor. Eğer chmode ayarını 0777 yaparsınız /includes/ ve/includes/cache/ klasörlerinin, otomatikmen güncellenecektir. (her 60 dakika). Bu konuda size bir eklenti de önerebilirim: WP Super Cache plugin.
Niçin arşiv sayfam çalışmıyor?
“Archives” adında yeni bir şayfa oluşturup,sayfa şablonu ayarlarından da “Archives” seçeneğini seçip yayımlamanız gerekir.
Temanın özelliklerine benim katkım olanlar;
Alternatif Türkçe çevirilerle eksiksiz çeviri
Tema ayarlarının da Türkçeleştirilmesi
E-Posta için Türkçe karakter desteklenmesinin sağlanması
Üstte lifestream eklentisini görüyorsunuz.
Üstte herhangi bir yazının anasayfadaki izlenimini görüyorsunuz.
Üstte yan menü bileşenlerinden bir kaçını görüyorsunuz.
Agregado Lifestream temasının site üzerinde nasıl göründüğünü merak ediyorsanız demo için buraya tıklayabilirsiniz.
Agregado Lifestream Türkçe Wordpress Teması sitemizden indirilebilir.İndirmek için
(English)Download - (Türkçe)İndir