Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
edit:Veritabanına girip PhpMyAdmin3 ile veritabanını açtım ve wp_posts a gelip hepsini seçip dışa aktar dedim ve dışa aktarılan dosyayı diğer sitemde içe aktar komutu ile seçip gönderdim.
Veritabanına giriş yapmayı biliyor musun? Eğer biliyorsan veritabanına giriş yap. Giriş yaptıktan sonra tablolarda "wp_posts" adında bir tablo olacak. Bütün yazıların orada mevcuttur. O tabloyu kopyala. Taşıcağın sitenin "wp_posts" tablosuna ekle.
Bir diğer yolda wordpress'ini dışa aktar. Sonra içeriği ekleyeceğin siteye git. "içe aktar" yoluyla bir dene bakalım. (Not: bu yöntemi kullanmadım, hatalar meydana gelebilir)
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5