Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a Arkadaşlar netten indirdiğim wp temalarında site reklam linkleri var onları kaldırdığım an site siliniyor.. bunların bağlantısı nereyle kurulmuş öğrenmek istiyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim..
Kodların incelenmesi gerekli diye düşünüyorum, büyük ihtimalle kriptolanmıştır. Ama ilgili değişken kaldırıldığı içinde siliniyor olabilir. Linki silerken daha dikkatli olmanız gerekiyor. Bu arada @depresan'ın dediği gibi linkleri kaldırmanız hoş bir davranış değil, karşıdaki kişinin yerine kendinizi koyarak düşünün.
o zaman başka tema bulacaksın dostum yapacak bişey yok.hiçbir tema vazgeçilmez değildir.onlarca link ekli site sırf emeğe saygı göstereceğim diye kullanılmaz.ben de karşılaşıyorum bu şekil temalarla insan bir ekler bilemedin iki ekler.bazı uyanıklar da türkçeleştirdim ayağına link manyağı yapıyor akla gelmeyecek yerlerden link çıkıyor
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.