Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Wordpressmi ? Blogger-Blogspotmu ?

facebookfake

0
Üye
Açılan Konu
5
Seo Açısından İndexlenme Açısından Hız Açısından Ve Daha Çok Özellik Açısından Wordpress.com Dan Ücretsiz Blogmu Blogger.com dan ücretsiz blogmu daha iyi

Not:Öyle bir geçer zamanki izle ilgili site açıcam neredeyse üst sırada olan sitelerin hepsi wp ama gene bi sorayım :) :harika:

nalpagutt

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
26
Worldpress iyidir dostum.Ama yeni başlıorsan blogpost yada blogger kullan :)

eylos

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
Projenize bağlı. Hit almak isterseniz wp. tek handikapı biraz kod bilmenizde fayda VAR.

camdangören

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
Wordpress kullan derim, eğer google'dan çok ziyaretçin olursa wordpress.com.tr sayfasında konun üste çıkar ek olarak ziyaretçide oradan gelmiş olur :)

Kunteg

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
37
Wordpress derim ben ;)

PetscHe

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
13
wordpress tum sistemlerden daha iyi..hem kullanis hem tema ozelliklerinin fazlaligiyla.

yuksek hitli siteleride pek yormaz cunku sql u sisirmeyen bir sistemdir..

seo bakimindan ise simdi bir konu acarsin 5 dk icinde google da cikar..google indexlemeside mukemmeldir..

Starturk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
ücretsiz hesap açacaksan wordpress.com'a adsense veya herhangi bir sponsor linki eklenmiyor, blogger veya blogspot kullan.

SeDaTTR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
15
tek kelime wordpress.. :D (digerleride tek kelime ama olsun..)

SeA

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
Aynı Saat içinde 3 tane blog açtım (wp-blogcu-blogspot) üç blogda da farkı konular olmak üzere aynı düzen çerçevesinde 3 konu paylaştım. ertesi gün google tarafınadn index alan sadece .wordpress uzantılı olan bloğumdu..

ner10line

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
Seo Açısından İndexlenme Açısından Hız Açısından Ve Daha Çok Özellik Açısından

Saydığın bu özellikler wordpress.com u tanımlıyor ancak maddi yönden bi şeyler bekliyorsan wordpress.com'a reklam ekleyemiyorsun. SEO, indexlenme hızı ve özellik bakımından her halükârda wordpress.com iyidir. Ayrıca çok çeşitli tema imkanı var. Blogspot'un ne özelliği var dersen, bi kere google ürünü, reklam ekleyebiliyorsun(adsense), sitene fazla ziyaretçi girdiğinde kasmıyor kapanmıyor vs. ancak senin için wordpress.com'u öneririm.