İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Wordpress'te kayma...

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
evet ben de bu yüzden kullanmaktan vazgeçtim wordpress i böyle olmasının nedeni resim boyutları veya muhtemelen kullandığın "center" "left" "right" html kodları olması lazım

MeSsO_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
resimlerin büyüklüğü vede yazıları veye resimleri başka siteden kopyalıyosan ondan kayma yaşanabiliyo yazıları once not defterine sora oraya kopyalarsan sorun kalmaz resimler içinde url sini alıp kendin menüden ekle

e-Xtra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wp ye suc atmayalim arkadaslar :) bu sorun temayi editlerken kodlari yanlis eklemenden kaynaklaniyor. div lere cok dikkat et wp de. baska bir tema dene test icin firefox, opera, ie, safari vb. tum browserlarda duzgun calisir. wp de tema yapimi kolaydir bu yuzden tum browserlara uyumlu temalar yapilir. daha da ayrinti istersen pm den ulasabilirsin. bu arada themes.wordpress.net tema arsivini kullanabilirsin. opensource.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
wp ye suc atmayalim arkadaslar :) bu sorun temayi editlerken kodlari yanlis eklemenden kaynaklaniyor. div lere cok dikkat et wp de. baska bir tema dene test icin firefox, opera, ie, safari vb. tum browserlarda duzgun calisir. wp de tema yapimi kolaydir bu yuzden tum browserlara uyumlu temalar yapilir. daha da ayrinti istersen pm den ulasabilirsin. bu arada themes.wordpress.net tema arsivini kullanabilirsin. opensource.

çok isabetli bi cevap oldu katılıyorum.
Ayrıca wp de böyle kaymalar genelde copy-paste yapınca eksik veya fazla div lerden kaynaklanıyor :)

maniax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çok isabetli bi cevap oldu katılıyorum.
Ayrıca wp de böyle kaymalar genelde copy-paste yapınca eksik veya fazla div lerden kaynaklanıyor :)

isabetli bir cevabın devamı olmuş :) ben de birşeyler ekleyeyim. Özellikle wp de sağ menü aşağıya kayıyorsa, bu entrylerdeki fazla divlerden kaynaklanıyo, çözümü ise entryleri teker teker kontrol ederek (kaldırarak) hatalı olanı bulmak ya da zengin metin editörünü kaldırıp salt metin şeklinde kendin entry yazmak.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.