WordPress’i kurduk,temamızı seçtik onuda kurduk.Sıra geldi eklentileri seçip yüklemeye.Ama fazla eklenti yükleyeyim site çok fonksiyonelli olsun derseniz trafik kullanımınız aşırı artar (helede yüksek hitli bir siteniz varsa) Bu yüzden az ve öz eklenti yüklememiz gerekir.İnce eleyip sık dokuyacağız yani 
All in One SEO Pack
En popüler SEO eklentisi hatta en popüler WordPress eklentisi diyebiliriz.
Google Analytics for WordPress
Google Analytics sisteminin verdiği kodu rahatça ekleyebildiğiniz bir eklenti.İsterseniz tema kodlarını açıp kendiniz de ekleyebilirsiniz.
Fast and Secure Contact Form
Bana göre en iyi iletişim formu eklentisi.Bu eklentiyi yükleyip keyfinize bakınız
Google XML Sitemaps
SEO için tabii ki site haritası yaratmamız gerek.Neden gerek gibi soruları ayrıntılı bir SEO yazısında açıklamayı düşünüyorum.Bu eklentiyle kolayca sitenizin haritasını çıkarabilirsiniz.
Geldik yazınını sonuna, bunlar en gerekli olan eklentiler.Bunlar sitenin özelliklerine göre elbette çoğaltılabilir.Mesela bir webmaster için Syntax Highlighter eklentisi çok önemlidir.Gibi gibi..Başka bir yazıda görüşmek üzere.
Kaynak
All in One SEO Pack
En popüler SEO eklentisi hatta en popüler WordPress eklentisi diyebiliriz.
Google Analytics for WordPress
Google Analytics sisteminin verdiği kodu rahatça ekleyebildiğiniz bir eklenti.İsterseniz tema kodlarını açıp kendiniz de ekleyebilirsiniz.
Fast and Secure Contact Form
Bana göre en iyi iletişim formu eklentisi.Bu eklentiyi yükleyip keyfinize bakınız
Google XML Sitemaps
SEO için tabii ki site haritası yaratmamız gerek.Neden gerek gibi soruları ayrıntılı bir SEO yazısında açıklamayı düşünüyorum.Bu eklentiyle kolayca sitenizin haritasını çıkarabilirsiniz.
Geldik yazınını sonuna, bunlar en gerekli olan eklentiler.Bunlar sitenin özelliklerine göre elbette çoğaltılabilir.Mesela bir webmaster için Syntax Highlighter eklentisi çok önemlidir.Gibi gibi..Başka bir yazıda görüşmek üzere.
Kaynak