wp-admine girdiğim zaman boş bi sayfa çıkıyor blogu kontrol edemiyorum sql yedeğini aldım tabloları boşalttım tekrar yükledim yine düzelmedi wp-admin dosyasını tekrar ftp'ye attım yine düzelmedi ne yapacam bilmiyorum ki..

![]() |
![]() |
temada ya da dil dosyasında bir problem olabilir mi ?
temada ya da dil dosyasında bir problem olabilir mi ?
Herşey normaldi. Temayı biraz editledim.İngilizce yerleri türkçe yaptım ondan olabilir mi acaba?
Temayı da değişemiyorum öyle birşeyki![]()
Temayı silsem düzelir mi?
sonradan yüklediğin bir temaysa sil ve yedekte varsa onu yükle
Sonradan yüklediğim temaydı sildim normal default temada şuan ve admin paneline girdim dediğim gibi aynı karakter kodlaması hatası ile karşılaştım.
Şimdi sql'yi boşaltıp tekrar yüklesem düzelir mi acaba
<ul>
<?php if ( current_user_can('edit_posts') ) : ?>
<li><a href="post-new.php"><?php _e('Write a post'); ?></a></li>
<?php endif; ?>
<li><a href="profile.php"><?php _e('Update your profile or change your password'); ?></a></li>
<?php if ( current_user_can('manage_links') ) : ?>
<li><a href="link-add.php"><?php _e('Add a link to your blogroll'); ?></a></li>
<?php endif; ?>
<?php if ( current_user_can('switch_themes') ) : ?>
<li><a href="themes.php"><?php _e('Change your site’s look or theme'); ?></a></li>
<?php endif; ?>
</ul>
<p><?php _e("Need help with WordPress? Please see our <a href='http://codex.wordpress.org/'>documentation</a> or visit the <a href='http://wordpress.org/support/'>support forums</a>."); ?></p>
<div id="devnews"></div>
<div id="planetnews"></div>
<div style="clear: both">
<br clear="all" />
</div>
</div>
<?php
require('./admin-footer.php');
?>
Sorunu veritabanında arama bence. Temayı editlemişsin. Hemen akabindemi oldu bu girememe olayı? En son ne değiştirdin ya da?
Vallahi etkisini deneme yanılmayla bulursun
Birde tüm template leri silip , yüklemeden bir girermisin farklı bir hatamı verecek. Sorunu anlamış oluruz az çok.
?> bu ifadeden sonra boş kısım varsa delete ile silip kaydedip tekrar ftpden göndeermeyi denermisin
Herşey normaldi. Temayı biraz editledim.İngilizce yerleri türkçe yaptım ondan olabilir mi acaba?
Temayı da değişemiyorum öyle birşeyki![]()
Temayı silsem düzelir mi?