![]() |
![]() |
Bora kardesim css ve js leri w3 total ile optimize edebiliyormiyuz. Ben wp fastest cache eklentisini kullanıyorum. O biraz rahatlatti siteyi. Ama hala bi agirlik var
[MENTION=34290]EmiR34[/MENTION]; Dediğin eklentiyi kullandım ben fakat pek fayda göremedim,ama verim alan arkadaşlarımda var.Garip
[MENTION=69588]ssasuke[/MENTION]; Hocam w3 total cache indirip kurun ve gzip sıkıştırması yapın,bu sizi bir nebze rahatlatacaktır.
Ha css ve js dosyalarınızı optimize ederseniz daha hızlı sayfalar yapabilirsiniz.
İyi çalışmalar..
Hostinginde buyuk etkisi var.Dostum analiz et siteni hızına bak hızın yeterince düşükse jetpack'da fayda etmez iyi bir temizlik yapmak gerekir ama wordpress üzerinde en iyi eklenti jetpacktır. Tekrar analiz ettiğinde büyük bi fark görürsün oda olmazsa hostingini değiştirmen gerekmekte teman içeriklerin kaldırmayabilir.