Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir sürü eklenti indirdim denedim bir türlü sonuç alamadım. İstediğim blogumdaki resimleri küçültmesi. nası vb de orjinal boyutu görmek için buraya tıklayın yazıyor onun gibi birşey arıyorum. yardım ederseniz sevinirim.
senin soruna tam yanıt değil ama eklendigin resimler temana büyük geliyorsa şu eklenti ile onu otomatik boyutlandırabilirsin ( sonradan ekliyecegin resimler için gecerli yalnız)
wpturkiye saol ama onuda denedim. onlar benim işimi görmüyor. benim aradığım resmin boyultunu küçültecek üstüne tıklandığında da orjinal boyut görülecek.
www.yukle.tc diye bi site var burası upload sonrası küçük resim kodu veriyor onu eklediğinizde resim sitede küçük çıkıyor tıklanınca büyük açılıyor bu tam istediğiniz şey sanırım, eklenti kurupta işlemci yükünüzü artırmadan bu siteyle çözebilirsiniz olayı..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.