İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

wp site konusunda yardım edebilecek

dreamworker

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar, bir arkadaşıma hediye olsun diye bir domain ve ücrt. bir host ayarladım. buraya wp kurup üzerine türkçe bir template ekleyebilecek bir arkadaşa ihtiyacım var. Basit birkaç düzenleme falan. Ama çok az zamanım kaldı. bana acilen pm den ulaşırsanız sevinirim.
not : nooluurr yapabilecek arkadaşın bi işbankası hesabı olsun

dreamworker

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
GENE BENI BULDU

Arkadaslar yukarıdaki mesajıma pm ile leqo adlı sahış cevap verdi ve 10 tl vodafone kontor karşılığı tamam dedi. adam 2 haftadır ne mesajlara ne tele cevap veriyor. altı üstü 10 tl. sonra baktım forumdanda sepetlenmiş. Ya ben parasında değilimde hem siteyi hediye edeceğim arkadaşa rezil oldum hemde aptal yerine kondum.
ALLAH RIZASI İÇİN YOKMU BANA YARDIM EDECEK. BİR HOSTA WP KURUP BASİT BİT TEMA YÜKLEYECEK.... BİLEN ARKADASLARA RICA EDİYORUM. LÜTFEN BANA BİR 30 DAKİKANIZI AYIRIP YARDIM EDİN.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
msn adresini gönder bana halledelim
lego dolandırıcılıktan gönderildi

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
konuyla ilgilendim
soracağın soruları burdan sorabilirsin
msn den de sorabilirsin

dreamworker

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ÇOK TEŞEKKÜRLER

Arkadaş siteyi kurdu temayı yükledi, huzurlarınızda :)herşey için ona çok teşekkür ediyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.