İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Wp site yapısı problem ve düzenlemesi

naftalin

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ağustos 2010
Mesajlar
4
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,
Yürütmekte olduğum bir site yapısıyla ilgili için wp desteğine ihtiyacım var.
wp yapısında yaşadığım bir takım problemler ve site yapısında uygulama ihtiyacı duyduğum bir iki değişiklik için tema ya müdahale edilmesi gerekiyor.
Yardımcı olabilecek ve destek sağlayabilecek arkardaş olursa çok memnun olurum. Daha iyi anlaşılabilmesi içi site adresime buradan ulaşabilirsiniz.

Yaşadığım problemlerden bahsedeyim:

1- Üyelik problemi: Wp kurlumundan sonra üyelik sistemini dediğimde şöyle bir prblemle karşılaştım. Kullanıcının kayıt işlemini yapmasından sonra mail adresine gönderilen kullanıcı adı ve wp tarafında otomatik atanan şifreyle ve verilen login ekranından giriş yapılmak istenildiğinde wp-admin/profile.php adresi üzerinden beyaz bir sayfada "Bu sayfayı görmek için yetkili değilsiniz." hatası çıkıyor. Sayfayı geri alıp siteye girildiğinde üyelikle giriş yapılmış görülüyor. Profili düzenleme veya diğer üyelk işlemlerine tıkladığında yine aynı hata çıkıyor. Admin panelinden baktığımda ise üyeliğin gerçekleştiğini görüyorum. Bu sorunu aşmam gerekiyor, yardımcı olabiliseniz çok memnun olurum.

2- Sitedenin sağ tarafındaki bozukluk: Resimde görüldüğü gibi sitenin sağ tarafında başlık halinde yansıyan konulardan birinin hatalı göründüğü alanı ne şekilde düzeltebilirim.

hata.jpg


Düzenlenmesini istediğim bir kaç şey için ayrıca yardımcı olabilecek arkadaş olursa bahsedebilrim. Teşekkürler.
 

naftalin

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ağustos 2010
Mesajlar
4
Reaction score
0
İsterim tabi : )
msn adresimi mesaj olarak attım. Müsait bir anınızda görüşebilirsek çok iyi olur.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst