Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

WP Sitede Canlı Tv Hizmeti...

Gazeteci

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
134
Selam Arkadaşlar. Bazı WP sitelerde ziyaretçilere canlı tv izletilmekte. (Hatta "Sitene Canlı Tv ekle" gibi hizmetler de sunulmakta) Acaba, bu bir wp eklentisi aracılığıylamı oluyor, yoksa her hangi özel scriptlerle? Konu ile ilgili fikir ve önerilerinizi bilmek isterdik. İlginiz için önceden teşekkürler.

xgitarx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
70
eklenti yardımıyla oluyor bildiğim kadarıyla mms adresinden canlı yayın verebiliyorsun.

xgitarx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
70
wp media player eklentisi, duymadım bizzat önceden denemiştim.

Gazeteci

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
134
wp media player eklentisi, duymadım bizzat önceden denemiştim.

Peki,TV-lerin linkerini nasıl bula ve ekleye biliriz, hocam? Bir de hostingde(cpu-da falan) sorun çıkarmıyormu bu türlü uygulamalar?(aşırı yoğunluk gibi)

xgitarx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
70
google'dan aratırsanız tv mms adresleri şeklinde birçok tv'nin mms adresini bulabilirsiniz, mms adresinin çalışıp çalışmadığını denemek için link adresini browser'a yapıştırıp açın, bu yöntemle mms adresleri ile ayrıca pc'nizde media player'da canlı yayını izleyebilirsiniz.

Ekleme: ek olarak, cpu sorunu çıkmaz sanırım, çünkü yayını kendi server'ınızdan değil, yayının yapıldığı server'dan çekiyorsunuz.

Gazeteci

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
134
google'dan aratırsanız tv mms adresleri şeklinde birçok tv'nin mms adresini bulabilirsiniz, mms adresinin çalışıp çalışmadığını denemek için link adresini browser'a yapıştırıp açın, bu yöntemle mms adresleri ile ayrıca pc'nizde media player'da canlı yayını izleyebilirsiniz.

Ekleme: ek olarak, cpu sorunu çıkmaz sanırım, çünkü yayını kendi server'ınızdan değil, yayının yapıldığı server'dan çekiyorsunuz.

Detaylı bilgileriniz için tekrar teşekkürler. Ama,şunu da bi soriyim.Google-da falan bulunmayan bir TV-nin mms linkini nasıl bulucaz? Sitede belli bir TV-den canlı yayın yapmak için mutlaka o TV-nin internet üzerinden bağlanılma özelliğimi olmalıdır,yoksa o TV-ye ait uydu şifreleri gibi şeylerden de mms link oluşturmak mümkün?