İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Wp siteye Modıfıye yapılıcak

naturelortam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

1. yapılıcak site www.naturelortam.net

2. sitenin anasayfasındakı vıtrınlerdekı ilanlardan bırıne tıklandıgında örnek lınk verım
http://www.naturelortam.com/adana-pa...en-mehmet.html bu lınk acılıyor bu lınk dekı görunum http://www.kalbimde.com/arkadas/9be49kp8bu lınkdekı gıbı olucak
üyelerınin ilan verırken bulunan butun kategorıler olması lazım sadece ücretsiz ilan verdekı kategorıler olucak vıtrındekı ılanlarda duzenlı olucak

3. ilanları otomatık onaylı istiyorum ilan verıldıgınde otomatık onaylı olucak

4. yapılan yenı vıtrınde gene altda yorum yazabılme özellıgı olucak

ÖNCELIKLE SUNU İFADE ETMEK İSTİYORUM 3 KEZ DOLANDIRILDIM GEREKLI MERCILERE SIKAYETIMI BILDIRDIM NITEKIM BU İŞLERİ YAPICAK OLAN ARKADAS SAKIN SAKIN ÖDEMENIN YARISINI ALIRIM VS KONULARDAN BAHSETMESIN ŞU 4 İŞLEMİ YAPTIRMAK ICIN 150 TL PARAMI KAPTILAR İŞ YAPILIR KURULUR DENENIR ÖDEMESİ YAPILIR ŞART BU GEREKSIZ INSANLAR UC KURUSLUK PARANIN YUZUNDEN BURDA BULUNAN DEGERLI MESLEKTAŞLARINI LEKELIYORLAR VE ŞUAN TURKIYE GENELINDE BU SKANDAL VAR İYİ ALIŞTILAR İŞ YAPMADAN YARISINI ALIM ONDAN SONRA YOK OL MAGDUR BIZLER OLALIM ARKADASLAR BUNU YAPMAK ISTIYEN DEGERLI DOSTLARIM BU ILERIMI OKUSUNLAR ANLARLAR BENI [email protected] msn adresim ekleyin göruselım

nukeremo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu işi prof birinin zaten üstlenmesini ve altından kalkmasını beklemeyin çünkü kimse referanslarına koyamayacağı çalışmaya dahil olmaz

Bu yüzden sizin 150 TL nizi 'Amatör' kişilere kaptırmanız çok normal.Bu işinde kuralıdır 'Paranın yarısı'nı iş bitmeden önce almak.

İyi akşamlar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.