Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tema seo uyumlu olmayabilir. Önceki ve yeni temanızın isimlerini verirseniz daha detaylı düşünebiliriz üzerinde.
Anahtar kelimelerinizde gerileme olduğuna rastladınız mı google aramalarında? Arka sayfalara düşmüş olabilirsiniz hedef kelimelerde.
Eğer siteden hemen çıkma oranı (ilk 30 saniyede siteyi terk eden kullanıcılar) arttıysa, o zaman temanız beğenilmemiş olabilir. Bunu google analytic veya flash counter ile takip edebilirsiniz.
bu sorunu bende yaşıyorum sürekli, google ne mantıkla bunu yapıyor bilemiyorum, eski bi sitemde herşey yolunda giderken tema değiştirmiştim, pr 3 site aniden pr 0 oldu ve hitim gitti, google ı çözemedik hala
Yok bariz bir düşüş. 1k diyelim tema değiştirmenin akabinde, 200-300. Benden başkasının başına da gelmesi düşündürücü. Tema değiştirmemek en iyisi o zaman.
Yazın okulların tatile girmesi yüzünden liseli kardeşlerimizin oyun vb. site kasması etkili olabilir bunda sanırım. Sonra piyasa size kelıyordur herhalde okullar açılınca
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.