İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

wp tema yaptırılacak

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Merhaba arkadaşlar bir adet wp için tema yapılacaktır gerekli şartları msn den konuşuruz örnek bir sitedeki tema gösterilecek benzer bişey yapılması istenecektir ve benimde söyleyeceğim özellikler olacak tema zor veya kolay olur onu bilemem verebileceğim tutar 40 tl referanslı ardakaş ile çalışılacak eğer ki görüşmek isteyen kişiler varsa msn adreslerini pm ile atsınlar

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
22
Hocam boşuna beklemeyin çok nadir var bende 30 TL dedim bir arkadaşla yapcaktık çok yoğunum vs diyerek oda geçiştirmişti :D

Konu dışı: Dünkü konuyla ilgili cevap vermedin. :)

reklamsiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Merhaba arkadaşlar bir adet wp için tema yapılacaktır gerekli şartları msn den konuşuruz örnek bir sitedeki tema gösterilecek benzer bişey yapılması istenecektir ve benimde söyleyeceğim özellikler olacak tema zor veya kolay olur onu bilemem verebileceğim tutar 40 tl referanslı ardakaş ile çalışılacak eğer ki görüşmek isteyen kişiler varsa msn adreslerini pm ile atsınlar

hocam acele değilse ve zamanınız varsa kendiniz öğrenseniz :) elimde güzel videolar var boş bir zamanımda wp entegre videolarını yükleyip paylaşırım

Xlenzer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hocam öğrenmek zaman ile olur fakat acele olduğu için fiyat çok mu az :)

Bende düşünüyordum yaklaşık 6 kişi ile görüştüm tema için. Bana en aşağı fiyat veren arkadaş 100 tl istedi ve diğerleriyle arasında dağlar kadar fark vardı. Sen düşün :).

sehrialem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sıfırdan kodlanmış bir tema 40 tl olmaz zaten olsa bile sadece size satılmaz dağıtıma açık olur :msp_biggrin:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.