İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WPACP | Google Sitelerinize Bayılacak!

Cagdas

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Şubat 2010
Mesajlar
44
Reaction score
0
logo.png

BUGÜNE KADAR KULLANDIĞINIZ BÜTÜN EKLENTİLERİ UNUTUN!
WPACP; “Wordpress Auto Commenter Plugin” isimli Wordpress Otomatik Yorum Eklentisi’nin kısaltılmış takma ismidir. WPACP, Wordpress sitelerinizde kullanabileceğiniz indexlenmemiş yazılarınızın indexlenmesini, ziyaretçilerinizin sitenizde daha fazla zaman geçirmesini (atılan yorumları okuyarak ve o yorumlara cevap yazarak hatta eklenen otomatik linkler sayesinde sayfa görüntülenme sayınızı arttırarak) bütün yazılarınızın daima güncel kalmasını ve bu sayede Google ve diğer arama motorlarının sitenize aşık olmasını sağlayan bir eklentidir.

Özet olarak WPACP sitenizdeki yazılara tüm detaylarıyla ayarlanmış şekilde sanki gerçek ziyaretçiler yorum yapıyormuş gibi otomatik veya manuel olarak yorumlar göndererek arama motorlarının ziyaretçiler tarafından çok sevilen yazılar yazdığınızı sanmasını sağlayan bir eklentidir. Bir yorum neye ihtiyaç duyuyorsa WPACP sayesinde fazlasıyla temin edilebilmekte ve en ince detayına kadar ayar yapılabilmektedir.

WPACP ile yorum gönderme ayarlarında kullanabileceğiniz yüz biner adet(her biri 100.000 adet) birbirinden farklı isimin,e-mail adresinin,yorumun bulunduğu “.txt” dosyalar ücretsiz olarak indirme sayfalarında verilmektedir(İngilizce). Ayrıca Tweet Thief modülü sayesinde dilediğiniz zaman,dilediğiniz dilde,dilediğiniz konuyla ilgili,dilediğiniz miktarda,dilediğiniz filtreleme özellikleriyle tweetler(twitter’da gönderilen 140 karakterlik yazı) toplamanızı ve bunları bir “.txt” dosyasına kaydederek kullanmanızı sağlamaktadır. Ayrıca Manuel Çalıştırıcı modülü sayesinde tek bir yazıya birden çok yorum atabilir veya istediğiniz sayıda yazıya istediğiniz sayıda yorum gönderebilirsiniz.
Ping Modu sayesindeyse her yorum gönderildikten sonra, yani her yazınız içerik olarak güncellendikten sonra ping servisleri listesinden rastgele olarak 2 adet ping servisi seçerek yazı adreslerini pingler.
Tamamiyle Türkçe arayüzü (birçok başka dil desteğide mevcuttur) sayesinde kolay kullanım olanağı sunmaktadır.
GOOGLE SİTENİZE BAYILACAK!
Anahtar Kelime Otomasyonu sayesinde istediğiniz kadar anahtar kelimeyi “keywords.txt” dosyasına yazabilir ve bu anahtar kelimeler ile yine istediğiniz kadar yazabileceğiniz “web-sites.txt” içerisindeki web adreslerine link verebilirsiniz. Bu otomasyon sayesinde hayal bile edemeyeceğiniz kadar anahtar kelime odaklı site içi linklere sahip olacaksınız ve bu sayede arama motoru botları sitenizden hiç çıkmıyor hale gelecekler.
Geri kalan bütün detayları http://wpacp.com/tr/ekrangoruntuleri.html adresindeki ekran görüntülerinde veya http://wpacp.com/tr/ozellikler.html adresinde bulabilirsiniz.
YORUMSUZ YAZI, SUSUZ TARLAYA BENZER
Neden WPACP Kullanılmalı sorusunun cevabına ise Yorumlar-Arama Motorları ilişkisini detaylıca anlatan http://wpacp.com/tr/neden-alinmali.html makalemizde bulabilirsiniz.
WPACP HERGÜN DAHA FAZLA GÜÇLENECEK!
WPACP Ekibi olarak kendi sitelerimizde aylardır test ederek kullandığımız ve her geçen gün dahada geliştirmeyi planladığımız bu eklentiyi dünya çapında satışa çıkaracağımızı belirtmekten onur duyuyoruz.
Şimdilik 6 adet arayüz dil seçeneğine sahip olan WPACP’nin gelecek versiyon planlarını ise http://wpacp.com/tr/plan.html adresinde bulabilirsiniz.
SATIN ALDIĞINIZ ANDA OTOMATİK LİSANS TESLİMATI!
Şuanda yayında olan WPACP V.1 eklentisini XTICARET.COM ödeme güvencesiyle Kredi Kartı, Banka Havalesi ve Paypal ödeme yöntemleriyle http://wpacp.com/tr/satinal.html adresinden 55 TL fiyatla alabilir, 60 gün içerisinde memnun kalmadığınız taktirde bütün paranızı geri talep edebilirsiniz. (WPACP V.1.1 sürümü yayına girdikten sonra fiyat 130TL olacaktır)
WPACP domain lisanslı bir eklentidir, her bir websitesinde kullanabilmek için ayrı bir lisans satın almanız gerekmektedir. Ödeme sonrasında lisans talep sayfasına otomatik olarak yönlendirileceksiniz ve hangi domaininize lisansı istediğinizi girmeniz istenecektir. Girdiğiniz mail adresi ve domain ile otomatik sistemimiz birkaç dakika içerisinde mail adresinize lisans kodunuzu gönderecektir.
Satın aldığınız taktirde yayınlanacak bütün sürümlerden ücretsiz olarak faydalanabileceksiniz, WPACP’yi güncellemek ise Wordpress Otomatik Güncelleme desteği sayesinde bir tık uzağınızda olacak. Yeni sürümlerden anında haberiniz olacak.

7/24 SINIRSIZ DESTEK!
Yaşayacağınız problemleri çözmek ve kafanıza takılan bütün soruları cevaplamak için kurmuş olduğumuz Destek Ticket Sistemimize http://wpacp.com/help adresinden ulaşabilirsiniz.
RAKİPLERİNİZİ ŞAŞIRTIN!
Websitelerinizin rakiplerinizi şaşkına çevirecek şekilde yükselişe geçtiğini gördüğünüzde umarız ilk yapacağınız iş başka bir arkadaşınıza WPACP’yi önermek olur.
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR!
Türk girişimciliği ve eşsiz Türk zekası ile Dünya Webmaster piyasasına ilk olarak WPACP ile büyük bir hevesle giren ekibimize destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

Altyapı destekçisi ve WPACP proje ortağı olan Uğur Kurtcepe'ye (Cycl0ne) minnetlerimi sunarım.

Saygılarımla;
Çağdaş GÜLEÇ
WPACP Kurucusu

WPACP V.1 Tanıtım Videosu (Hızlıca çektim hatam olduysa af ola)
http://www.youtube.com/watch?v=O7Giwn87OYI

Ekran Görüntüleri
AYARLAR

ayarlar.png


TEKLİ MOD

tekligonderildi.png


ÇOKLU MOD

coklugonderildi.png


TWEET THIEF (TWEET HIRSIZI)

tweetthiefsavedtr.png


WPACP'NİN ETKİSİNİN KANITI

wpacpkanit.png


Xticaret.com ödeme güvencesiyle
Kredi Kartı, Banka Havalesi ve Paypal ödeme yöntemleriyle


Dipnot: Bu yazı; WPACP eklentisi dünya çapında satışa sunulmadan bir süre önce Türk webmasterlarının diğerlerinden bir adım önde olması amacıyla, tanıtım amaçlı yazılmıştır. Resmi satın alma adresi haricinde (http://wpacp.com/tr) hiçbir şekilde satılması mümkün değildir(forumlarda el altından kişiye banka havalesiyle vs.) tespit edildiği anda gerekli yasal işlem başlatılacaktır.
 

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Kasım 2004
Mesajlar
755
Reaction score
3
gerçekten ihtiyaç duyulan bir eklenti hayırlı satışlar
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,394
Reaction score
255
web siten,zden şimdi indirdim bi tane, o nedir?
 

cudjex

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Haziran 2011
Mesajlar
148
Reaction score
0
değişik bir eklenti.denemek lazım aslında.kolay gelsin.
 

Cagdas

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Şubat 2010
Mesajlar
44
Reaction score
0
web siten,zden şimdi indirdim bi tane, o nedir?

websitemizden indirdiğiniz şifreli ve lisans anahtarına ihtiyaç duyan kurulum dosyasıdır. canlı demo ve müşterilerimizin kuruluma rahat erişimi amaçlı sitede bulunmaktadır.

diğer arkadaşlara mesajları için teşekkür ediyorum, umarım bizim gibi sizde bu eklentiden fazlasıyla yararlanırsınız..
 

Cagdas

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Şubat 2010
Mesajlar
44
Reaction score
0
60 gün içinde iade özelliği de var, gerçekten çok güzel.

Evet öyle, kimseyi kandırmaya çalışmıyoruz zaten. Türkiye'de öncelikli satışa başlama amacımız zaten milliyetçi bir yaklaşımdı. Türkiye satışlarımızda iyi durumda başladı umarım Türkler çok daha fazla yararlanır bu eklentiden.
Saygılar
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst