İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WP'de yeniyim - 2 ayrı sorun: içerik galerisi ve özel alanlar

LeroanZ

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mart 2006
Mesajlar
140
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, wp de yeniyim fakat sürekli tıkanıp duruyorum. Bu özel alanların nasıl kullanılacağını tam olarak çözmüş değilim joomla kullanıcısıyım normalde.
istediğim şey tam olarak böyle:
projesayfasi.PNG


Özel alanların kullanımı anladığım kadarıyla zor, joomlada yapıldığı gibi içerik yazılırken bir kutucukta yeri olsun önceden ayarladığım fieldlar gözüksün oralar direkt doldurulsun istiyorum. sayfada gösterim yerini ben belirleyebileyim. resimde gördüğünüz gibi istiyorum yani kısaca. İçerik eklenirken kod filan kullanılmadan yazı yazar gibi kutucuklara Yapım Yılı kısmına 2012 2015 gibi data girmek istiyorum.

2. Sorunsal ise içeriklere eklenen resimler için bir lightbox kullandım eyvallah o tarafı güzel ama resimler çok saçma sapan duruyor boyutlarına göre. düzgün dağılım olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
 

LeroanZ

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mart 2006
Mesajlar
140
Reaction score
0
ne güzel site ya yıllar geçtikte insanların egoları patlar olmuş yardımseverlik bitmiş, 60 küsür kişi okuyor (bot değilse) kimse de bir gıdım bişi yazmamış...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst