Merhaba arkadaşlar.Sonunda forum temasını bitirdim.Sanırım artık paylaşma vakti geldi çattı.Temayı açıklamaya geçmeden önce birkaç birşey söyleyecem.Aslında ben bu temayı ücretsiz dağıtmayacaktım.Millet 30-40 tl ye sat sat diye tutturdu ama ben satmıyorum.Değerimi bilin haa
Temanın Özellikleri
Aslında temada alıntı sistemi olacaktı.Kodlar hazırdı fakat jquery bilmediğimden sonunu getiremedim.
Şunu da söyleyim ki sizi sayfa şablonlarıya hiç uğraştırmıyorum.Temayı Temalar kısmından aktif ettiğiniz gibi tek yapmanız gereken kategorileri oluşturup konu açmaktır.
Anasayfada Kategoriler

Anasayfada kategorileri 3.alt kategoriye kadar gösterebilirsiniz.Sanırım resim herşeyi anlatıyor.
Duyuru Kısmı

Her forumda olması gereken özelliklerden birisi olmasa da ben koymak istedim.Varsa ziyaretçilere göstermek istediğiniz duyurular,tema panelinde girerek gösterebilirsiniz.
Forumdan Canlı Yayın
İşte bu özellik her forum temasında olmalıdır bana göre.Forumda ne olup bittiğini daha yakından takip edebilirsiniz.Son konular,popüler üyeler,son üyeler ve popüler kategorileri listeliyor.Son cevapları şimdilik koymadım,v2 de artık.

İstatistikler
Temanın can yakan kısımlarından birisi.Eklentisiz son online üyeleri gösterebilirsiniz.Ancak sadece online üyeleri gösterebilirsiniz.Database bilgim yeterince olmadığı için ancak bu kadar oldu.Son 1 saat içinde online olan üyeleri gösteriyor.

Üyeler Sayfası
Bu temayı kullanan herkesin üyelerini listeletmeye hakkı vardır diye düşündüm.Sadece admini kırmızı ile de gösterttim ki farklı olsun.

Profil Sayfası
Gerçekten özenerek yaptığım tek yer sanırım.Gördüğünüz gibi profil görüntülenme olayını bile ekledim.
Profil Düzenleme Sayfası
Bu sayfa da gerçekten güzel oldu.Üyelerin wp-admin den profil düzenlemesi yerine,direkt olarak buradan halletmesi eminim herkesi sevindirecektir.

Arama Sonuçları sayfası
Bu sayfa da gayet kullanışlı oldu.

Tekil Yorum Sayfası
Emin değilim ama bu özelliği sanırım kimse farketmedi.Bi tıklayın oraya

Kilitli Konu Olayı
Her forumda olması gereken bir olaydır.Ben de yapmak istedim.Faydasını görmedim değil

Moderatör Olayı
Temada moderatörlük sistemi vardır.Eğer ki bir kullanıcıyı "İçerik Sağlayıcı" seçerseniz, o moderatör rütbesine sahip olur.Neden mi içerik sağlayıcı diye sorarsanız,editör veya yazar yapmaya gerek yoktu çünkü.Yetkisi tüm konuları düzenleyebilmedir.Yorumları düzenleyemez.

Ben Üyelerin Konuları Düzenlediklerinde Bilmek İsterim Diyenlere
Benim içime ilk başta şu şüphe düştü : Ya üyenin biri kendi konularını sonradan düzenleyeip kendi linklerini koyarsa ? Böylece hem sitenizden link çıkışı olacaktı farketmeyecektiniz hem de enayi yerine konacaktınız.
Ben de böyle bir çözüm yolu buldum.Bu sayfa sadece adminlere özeldir.

Ayrıca bir de böyle yaptım.Bu kısmı da sadece adminler görebilir.Böylece kullanıcılarınızdan bir adım önde olursunuz.

Konu Açma,Konu Düzenleme ve Yorum Düzenleme Sayfaları
Bu sayfaları da elimden geldiğince güvenlikli yaptım.Umarım bir hata ile karşılaşan olmaz.Şu ikon olayı çok bomba oldu ama

İmza Sistemi
Forumun olmazsa olmazıdır.İmza sistemi yapmasam çok büyük bir eksiklik olurdu.

Rütbe Sistemi
Kullanıcılar mesaj ve konu sayılarına göre 5 yıldıza kadar rütbelendirilirler.

Sanırım resimden de anlaycağınız üzere kullanıcılar toplam konu ve mesaj sayısı 10,20,50,100 ve 250 olduğundan rütbe atlar.Bu kısmı fonksiyonlar.php dosyasından düzenleyebilirsiniz.

Tema Paneli
İşinizi kolaylaştıracak bir de panel yaptım.Ne yalan söyleyeyim halim kalmadım artık ondan böyle basitcecik birşey oldu

Gelelim Temanın İç Yüzüne : Kullanıcılar
Ben şahsen kullanıcıların herşeyini tek bir sayfadan takip etmek istediğimden dolayı böyle yaptım.

Demo ve İndirme
Temayı bu adresten indirebilirsiniz arkadaşlar.Link
Demo olarak wpustam.com u verebilirim : Demo
Umarım temayı beğenirsiniz.Footerda bir adet link vardır.Kaldırmak isteyenler 20 tl vererek temayı domainlerine lisanslı bir biçimde kullanabilir.
Son olarak, bloglarınızda paylaşırsanız sevinirim