İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.900bin.com ( 900 bin dosya)

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkürler.

visitistanbul

arkadaşımız sitesinden link vermiştir sitemize. Link vermek isteyenlerin site linkler " destek olanlar" bölümünde yayımlanacaktır.

@ bilgi

teşekkürler. İnşallah bir sorun olmaz da güle oynaya gidip geliriz. Araç Milli Eğitim in kontrolünden geçecekmiş( tekerleğin havasından tutunda, şoförün ve aracın belgelerine kadar) o yüzden aracın kötü olma ihtimali yok.(kaçak gidilmediği müddetçe)

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam çok teşekkürler. Ancak biraz beklerseniz çok memnun olurum. Otobüsü ayarlayalım, belgeleri burada göstereyim. Kimsenin aklında soru işareti kalsın istemem. Belgeleri koyunca gönderirim adresi. Çok teşekkürler yeniden.
bir gülüşe bin ömür deger hocam ..

hadi adsenseciler pamuk eller cebe yarın adsense ödemelerinden Bu ayki ödemeler çıkınca 100 ytl kalıyor malum dügün borcu :)

100 ytl benden..

haydi gençler favorites seninle başlayalım abi :)
hesap numarası pmlerseniz çok sevinirim..

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Hocam ÖM atsın sana Favorites ..

Olmaz. senden başkasına ÖM atmam ben.

100 ytl benden..

haydi gençler favorites seninle başlayalım abi :)

Başlarız inşallah ne demek. Arkadaş ayarlasın prosedürü. programını yapsın, bize bilgi versin. destek veririz tabiki.

ama şimdi Visitin vereceğinin altında kalmak olmaz. o 250 diyor, benim en az 400 vermem lazım. Bakarsın aşka gelip hepsini de karşılar yani.
yapar mı yapar yani...

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
visitistanbul kadar hayır sever ve cömert birini görmedim ben :)
gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
favorites helal sana :) siirvehikaye hocam aklımda birsey kalmaz 100 lira kimseyi zengin etmez bizimki gönül zenginligi tamam siz nasıl isterseniz ozaman prosedür halledilince yardım ederiz insallah..

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkür ederim. En kısa sürede halletmeye çalışacağım.

Remark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Değerli hocam.
Bu çabanız ve gayretiniz beni gerçekten duygulandırdı ve mutlu etti.
Size destek olması için sitemde haber olarak yazınızı paylaştım.

ALLAH Yardımcınız olsun.

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Değerli hocam.
Bu çabanız ve gayretiniz beni gerçekten duygulandırdı ve mutlu etti.
Size destek olması için sitemde haber olarak yazınızı paylaştım.

ALLAH Yardımcınız olsun.

Teşekkür ederim. Sitenizi destek olanlar bölümüne ekledim bende. Tekrardan teşekkürler.

899.904 kaldı

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Disutur firmasının gezi için teklifinin belgesini aşağıdaki adresten görebilirsiniz.

http://www.900bin.com/?page_id=7

Yarın ya da pazartesi günü inşallah 250 ytl lik kapora yatırılacak ve makbuzu sitemizde yayımlanacaktır. Belge isteyen arkadaşların dikkatine. Teşekkürler.

www.900bin.com

gameforever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alabalık yemek için sadece 900 ytl ulaşım masrafı harcamak israf, 200 ytl ile bir restoran ile anlaşın bulunduğunuz mevkide yiyebilirsiniz. ulaşım masrafı haricinde yemek + birsürü masraf daha çıkar. yani eğer öğrencilerim zengin diyorsanız burda para toplamaya gerek yok, ama diğer türlü bunun bir İSRAF olduğu kesin.

SavaS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
bende indirdim gerçekten güzel bir proje.

inşallah biran önce 899.999. downloadı görürsünüz

dizinci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam bir banner yaparsaniz belki webmasterler o sekilde yardimci olabilir bir an önce daha cok dosyanin indirilmesi icin (Tabi böyle tesvike izin varsa).

power

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1.050 YTL aracı neden tercih ediyorsunuz okulun durumuda yokken bu araç çok lüks , sapancı için 400 - 500 arası günübirlik araç çok rahat bulursunuz

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1.050 YTL aracı neden tercih ediyorsunuz okulun durumuda yokken bu araç çok lüks , sapancı için 400 - 500 arası günübirlik araç çok rahat bulursunuz

Bir kaç firmaya ve bir velimize sorduk. 1000 ytl fiyat verdiler onlarda. Yine internette geziler düzenleyen bir siteye sordum onların da cevabı 1000 ytl oldu.

Ayrıca öğrenci götüreceğimiz için araç kiralamanın şartları var. Bir çok belge istiyorlar. O nedenle her firmadan araç kiralanamıyor.

@ Dizinci arkadaşım tavsiyen için teşekkürler.

power

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
edit : kaporayı vermişsiniz , yardımcı olamadık bir anlamı kalmadı :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.