İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.aglocoturkiye.com

domainbroker

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hepimiz Internet'te dönen paranın ve bu paranın her geçen dakika birilerini daha da zengin ettiğinin farkındayız. İsim vermek gerekirse YouTube, Google, MySpace, eBay gibi firmalar...

Bizim gibi sıradan internet kullanıcılarının eline geçen ise bir hiç. İşte bu yüzden AGLOCO'ya katılmak çok akıllıca. Çünkü AGLOCO'nun tek amacı Internet kullanıcıları tarafından yaratılan bu maddi değerin tekrar onlara dönmesi.

Peki ama nasıl? İşin en güzel tarafı da bu. Hiçbir ekstra efor, gayret sarfetmeden aynı şekilde Internet'te surf yapmaya devam ederek..Tek yapmamız gereken Internet tarayımıcızın altına yerleşen bir viewbar (yani ufak reklamları gösteren küçük bir ekran) download etmek ve ayda yalnızca 5 saat çalıştırmak. Yalnızca 5 saat. Bu viewbar henüz download edilemiyor ancak beta aşamasında ve download için hazır hale gelene kadar üye toplamaya başlayabilirsiniz. Böylece hiç zaman kaybetmemiş olursunuz.

Özetlemek gerekirse AGLOCO, 1999'da kurulan ve 10 milyon üyeye ulaşan, kullanıcılarına 120 milyon dolar gibi bir meblağ ödemiş AllAdvantage adlı firmanın devamı niteliğinde ortaya çıkan bir firma. Ve bu firma bizlere yani Internet'in gerçek sahiplerine Internet pastasından birer dilim öneriyor. Tek yapmamız gereken AGLOCO'nun açılımında olduğu gibi "A Global Community" oluşturmak.

benim tanitim siteme bir bakin.. uye olup kendi network agimizi kuralim ve hepberaber kazanalim ne dersiniz

dombalak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
piyasada agloco dönüyorda dönüyor ben anlamıyorum bu aglocoyu yaw

bir zamanlar cashfiesta vs. gibi bazı sistemler vardı yine böyle dendi ama açıkçası çokda fazla itibar etmiyorum böyle sistemlere.

benim düşüncem bu yani

deathpan1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar şu sıralar acayip bir agloco furyası dönüyor. bana göre bu sistem Cashfiesta vs. gibi sistemlerden çok farklı. şu sıralar beta aşamasında ve sadece üye topluyor. Nisan sonu gibi toolbarın yüklenebileceği ve para kazanılmaya başlanacağı söyleniyor. Ciddi bir şirkete benziyor. Denemenizde bir fayda var demekteyim.
ayrıntılı bilgi : http://sozluk.sourtimes.org/Default.asp? den alınabilir.

üye olma isteyenlere benim ref.im: http://www.agloco.com/r/BBDC3296 dir.

teşekkürler

asasmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım hiç girme bu işe şubatta bar çıkacak dediler nisan oldu daha önce böyle sistemlerin hikaye olduğu görüldü ama siz hala böyle şeylere inanmakta ısrar ediyorsunuz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.