İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.bismillahirrahmanirrahim.net - adsense

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
discoface' Alıntı:
arkadaşlar ikilemde kaldım.. dini foruma adsense koyim mi koymuyım mi diye..
sonucta giderleri var sitelerin ve gelirleri de olmalı. hayatımızı devam ettirmek ve daha hayırlı daha güzel işler yapmak için birşeyler kazanmak gerekli..
ama acaba insanlar bunu düşünmeyip dini suistimal ediyor diye düşünürler mi? yada gerçekten dinimizi suistimal etmiş olurmuyum? insanları zorlamıcam sonucta "Allah rızası için tıklayın,destek için tıklayın" falan demicem ama yine de karar veremiyorum..
yardım edin arkadaslar

Yok canım cami yaptırmak için para toplanıyoda site için neden toplanmasın...öyle düşünen adam çıkmaz dostum, sen koy bannerını...şahsen ben tıklamam ama sitenin ziyaretçisi bu konuda hassas olacaktır, eminim ;)
nasılki insanlar ibadet yapsın diye para toplanıp cami yaplıyo, seninde sitene dini bütün kişiler toplanacak, sanalda olsa bir sosyal paylaşıma girecekler...eh bunun için parada vermeyecekler sadece günde 10.000 kere tıkladıkları fareyi bide senin için tıklayacaklar

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
böyle bir siteden günde 2-3 klik olsa alacağın en fazla aylık 2-3$ hiç sitenin karizmasını bozma derim

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ay eklemek eklememek sana kalmış birşey sonuçta herşey para.. cami imamı da sonuçta namaz kıldırıyor. imamlık yapıyor parasını alıyor. bunun bence bi sakıncası yok. ekleyebilirsin ama misyoner reklamları hakkında birşey diyemem...

pascha

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence hic dusunmeden adsense yi ekleyebilirsin.sonucta dedigin gibi sitenin giderleri oluyor.

R

ReaL

Misafir
bence bu konu için daha "hiç düşünmeden ekle" , "ekle bişey olmaz" gibi yorumlar yapmaya hiç gerek yok. çok fazla misyoner reklamı çıkar, ve bu bize ters. en azından öyle bir site için.
arkadaşım iyi bir karar, bencede ekleme.

ve şu kötü esprileride burda yapmasanız çok sevincem..

turkuaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
discoface tebrikler.. @yoktur güzel demiş zaten sen allah rızası için yaparsan nasılsa kaynak çıkar biryerlerden. buradan olmasa başka yerdeki artar. herşey para değilya sonuçta.. kitapyurdu felemde var oradan ilgili katagorinin kitaplarını seçeblirsin.. dini yayın evleri ile görüş bence sponsorda bulabilirsin.. Domainde güzel aslında. Benim dini bir yayın evim olsa kaçırmam bu siteyi...
Allah kolaylık ve selamet versin..
Selam ve dua ile..

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ramazan geliyor bizde acaba hiristiyan sitelerinde müslüman reklamlar çıkartmak için adwordse mi yönlensek :D

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
hicde fena olmaz ama nerenin reklemını vercez :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.