İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.clickxchange.com

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cj.com benzeri bir (reklam alan)-(reklam veren) platformu.

yayıncılar reklam verenlerin reklamlarını sitelerinde yayınlıyorlar.
"publisher" yazan link bulup tıklayın ve üye olun. daha sonra dış bannerlar dahil olmak üzere click. vb ye para veren reklam veren bulursanız bannerlarını sitenizden yayınlarsınız.

saygılar...

Z

zeynelkoc

Misafir
2 yıl once benim kuzen 400-500$ civarı bi para almıştı ama şimdi öddüyor mu bilimiyorum

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SpYTaZz' Alıntı:
paypal türkiyeye ödemeye başladımı eskiden ödemiyor biliyordum

paypal ödemiyor. ben ödüyorum. paypalinizi gönderdiğinizde size tl karşılığı olarak gönderiyorum. msn imi kaydedin (komisyon karşılığı) yardımcı olurum...

saygılar.

O

OLTA

Misafir
clickxchane'i yıllardır kullanırım. her zaman öderler, 2 defa çek aldım 2 defa paypal ödemesi, hatta ilk 2 çek deneme amaçlı küçük paralar istemiştim 7.5 ve 17.5 gibi, ben bu çekleri bozdurmadım, üç ay sonra hesabıma yatrıdılar parayı.
sorunuz olursa sorabilirsiniz...

hala üye olmadıysanız üye olurken referral olarak "105705" yazarsanız sevinirim

O

OLTA

Misafir
:)
www.paypal.com 'a girerek paypal'a üye olabilirsin. Paypla Türkiye'yi kabul ediyor ama Türkiye'deki banka hesaplarına paranı aktaramıyorsun. Ben paypalı alışveriş içinm kullandım. Ama yok ben elime para istiyorum diyorsan çek istemeni tavsiye ederim.

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben ulke olarak turkey i seciorm ama bana formda hata var kırmızı renkli yer de hata war dio. kırmızı renkli yer de neresi tahmin edin... country o da turkey. turkiyeyle alıp veremedikleri mi war? bu arada paypalee odeme nasi isticem ilk basamakta ole bi secenek yok. sadece cek ıcın adres soruo

O

OLTA

Misafir
ilk başta paypal için bilgi istemiyor, daha sonra ödeme seçenekleri arasından seçebilirsin
ödeme limiti yok, sadece 50 dolar altında 2 dolar ücret alıyor yani 2.01$ kazandın mı hesabına aktarabilirsin :)

ülke hatasına gelince adamlar bayağı bi titiz çalışıyor, geçen gün arakdaşım hollandadan üye oluyordu ondada ülke hatası vermiş, tekrar denedi oldu.

ama benim tavsiyem eğer paypal kullanacaksanız, ülkenizi USA olarak seçmeniz böylece daha fazla advertiser seçeneğine sahip olacaksınız.
Ama unutmayın USA seçince çekleri sadece usa'daki bir adrese yollayabilirsiniz.

eğer bir sorunla karşılaşırsanız buraya yazın, gerçekten çok güvenilir bir firma bu.

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
burda baya bi secenek war kampanyalar fln. ben tıklamaya en fazla hangisi para veriosa onu seccem :)

SpYTaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
keşke cj.com hala türkiyeye ödeme yapsaydı ne güzel alt üye yaptığında 2 dolar everyone.net abone ettiğin kişi başına 2 dolar veriyordu 40 küsür dolarım vardı askere gittim geldiğimde hesabımı iptal etmişlerdi :(

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
CxChange i bende seviyorum.Ödemelerini yapıyor.Sistemleri sağlam hayali click yutturamazsınız kolay kolay.Geçen ay iki ödeme aldım ama almak için 1-1,5 ay onay bekledim.Onay süresini uzatmışlar.Önceden en geç 20 günde parayı onaylardılar.Sistemleri iyi fakat işleri yavaşlatmışlar.Bide bunlar artık kendi refferal sistemlerini türklere kapattılar.Ben refferal gönderemiyorum mesela...

T

tikkyboy

Misafir
clickxchange bayağı güzel"di". di diyorum çünkü çok eskiden bende kullanmıştım ve 2-3 tane de çek almıştım. o zamanlar bile click için türkler kabul edilmiyordu filan şimdi ne durumdadır bilemiyorum ama daha da kötüleştiğinden eminim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.