İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Www.cnnturk.tv hakkında ??

SpYTaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba elimde cnnturk.tv domaini var sizce bu domainle ne yapabilirim fikir verebilirisiniz gazeteler.com gibi bir site açsam başım belaya girermi mesela örnek:canantürk'ün kısaltması falan desem ne olur içeriyemi gireriz mahkeme gider biton borçlanırızmı_? yardımlarınızı bekliyorum.

saygılar.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kurum hakkında bi seyler kurcalamassan kimse bisey demez, yani kendi konseptini yarat...
isimlerini rencide edicek hareket yapmazsan hic bisey olmaz...

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sorun olabilirmi yani uygunsuz içerik olunca bunun gibi bir olay oldumu hiç biraz acalim drstranger su konuyu ya bende merak ediyom bu yasal yonunu

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tabiiki bi risk var!
oyle hersey toz pembe degil yani.

ancak boyle yapıpda elinden alınan pek domain duymadım ben...
iste sadece cok buyuk firmalar eger ilgili webmaster yasadısı isler yapıyorsa, ses cıkarıp buraya kadar diyorlar.. ve elinden domaini alıyorlar..

risk almayı sevmiyorsan yapma! :D

G

garantibet

Misafir
dikkat

merhaba arkadasim. eger cnnturk logosunu kullanmazsan hicbirsey olmaz. Örnek olarak pop sanatçısı Tarkan tarkan.com u alabilmek için Amerika telif hakları mahkemesine başvurdu. Mahkeme tarkan.com u inceledi ve webmasterin domaini aldigi tarihten bu yana hicbir sekilde ne tarkanın resimlerini ne müziğini nede baska birseyini sitede olmadigini anladi. Yani webmaster tarkan in ismini kullanarak para kazanmadi. Bu yuzden tarkan.com un webmaster da kalmasina karar verildi. Tarkan'da astronomik bir rakam ödeyerek domaini satın almak zorunda kaldı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.