İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.HEPSİBURADA.COM a DİKKAT!!!

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Değerli arkadaşlar; Bizler interneti fazla kullandığımızdan internettende alışveriş yapma olayını birazda buralardan para kazandığımız için hem teşvik ediyor hemde alışverişimizi yapıyoruz.Ama bazı konularda sizi uyarmak isterim.Ocak ayında Hepsiburada.Com dan aldığım adsl modem arızalandı.Tamire gönderdikten sonra gelmedi.Bende malum aradım paramın iadesini istedim.INDEX Bilgisayar garantisindeki bu ürünü INDEX yapamamış.Tamam dediler fakat 2 aydır hiç ses çıkmadı.Telefonlarına çıkmıyorlar.Sizleri uyarmak istedim.Özellikle Elektronik eşya hele hele pahalı mal sakın almayın.Hatta hiç almayın.Çünkü Bascuda.Com ile ilgili hiç bir şikayetimiz yokken Hepsiburada.Com un devamlı müşterilerine karşı bu tutumu beni düşündürmüyo değil. Lütfen burayı inceleyin; http://www.tuketicisikayetleri.com/targets.asp?Complaint_target_type_id=1

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Artık bu forum canavarlarına admin tarafından gerekli ders verilmeli diye düşünüyorum.

Baskuda.com reklamı yapacaksan gidip adam gibi gerekli bölümde yapabilirsin. Tabii saf birilerini de bulman lazım oradan alışveriş yapacak.

Ama burada yani "Webmaster Genel" bölümünde konu ile ilgili şeyler yazmalısın. Bir şekilde "biz webmasteriz vıdı vıdı vıdı....demek ki vıdı vıd..." şeklinde açıklamalar yapman konu ile ilgili yazdığın anlamına gelmez.

Aydın Doğan'ın avukatı değilim tabii ama UZAN'ın da medyasının da ticaretinin de bu forumda savunulmasına insanların daha fazla kandırılmasına seyirci kalacak değilim.

Forum canavarlarına ölümmmmmmmmmmm
: )
:)
..
SAYGILAR,

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kesinlikle Bascuda nın reklamını yapmıyorum.Ben sadece bu işi yapanların işini doğru yapmasını istiyorum.Ben memurum.Hiç bir özel şirketle alakam yok.Ben sadece internet sektörünün bu kadar yozlaşmasını analayamıyorum.Ya bunu yapanlardan nasıl alışveriş yapabilirim.Sadece Hepsiburada dan değil bundan sonra hiç bir e-shop dan zaten alışveriş yapmam.Biçok insan ikinci el sitelerinde ürün alıp satmakta.Bende yaptım.En geç 48 saatde ürünü teslim edebilirken bunlar neden büyük firmalar bu politikayı yürütmekte

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.