Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
size bir ödeme yapan hyip daha buldum.buyurun bi bakın.Yorumlarınızı bekliyorum...
Ben forumları araştırdım olumsuz bi şey göremedim.
işte linki:investdot.com
oranlar çok düşük.birde benim dün ödeme aldığım bir siteyi tavsiye etmek isterim.sitenin hem forumu var hemde zaman zaman canlık destek bçlümüde var.. Ödendim onedaypro
investdot güvenilir gibi görünüyor.Tam araştırayım haber veririm.Bakalım cengizzz belli olmaz benimde solidde param var alabilir miyim alamaz mısın belli değil son yaptıkları ödeme planları kafamı karıştrdı biraz ödeme yapmaz gibi bir düşünceye kapıldım.
bu asamadan sonra solid, onumuzde ki birkac yıl icinde kapan(a)maz.
bu kadar buyuk mebla ile kacsalarda yasalardan kendilerini kurtaramazlar, yelteneceklerini de sanmıyorum zaten.
ama mantıklı dusunecek olursak, bu tarz sistemler illaki bir gun patlamaya mahkumdur.ama solid'in patlama zamanı geldiginde, bunu insanları dolandırarak yapmayacaklarıan da eminim diyebilirim.
ha bu arada investdot'a test için 10$ yatırmıstım, 1.34 ünü geri aldım.
12dpyi hatırlatırım onlarda bu işin zirvesindeyken kaçtılar... ben solidin sahibi olsam special plan ödemelerini yapmadan tüyerim... ama umarım bana benzemiyordur
tabiki kacabilir ama baslarına hukuksal olarak tonla bela alırlar, sonucta illaki patlayacaktır.
dedigin gibi, bende olsam, ilk special plan uyesinin odeme zamanından 1 saat once tası taragı toplarım, domain'i sedo'ya park ederdim
"InvestDot Customer Support is happy to announce that all investors who keep their compound rate from 80% to 100% for 30 calendar days will be paid the additional 8.64% bonus from the amount of their Active Deposit at the end of each month. "
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.