İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WwW.KLaRNeT.NeT

SeRSeRy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaslar WwW.KLaRNeT.NeT En Son Güncel Mp3ler.. Hizli Ve Kaliteli..

Sunu Belirtmek istiyorum Bazi Kendini Akilli Sanan Fakat Bu Zamana Kadar Milletin Sirtindan Gecinen Ve Kaliteliyiz Diyen Mp3 Siteleri Olan;

http://www.dazlak.com
http://www.mp3arsivi.org
http://www.veya.net
http://www.nostaljim.com
http://www.komsu.net
http://www.sarginmuzik.com
http://www.komikim.com
http://www.mpuc.net

Adresleri Mp3leri Izin Almadan Kullandiklari Için Şiddetle Kiniyoruz...
Milleti Kandirmayin Milletin Sirtindan Gecinmeyin..

Z

zeynelkoc

Misafir
bunlar boyle alışırsın yakında

adamların çoğunun serverinda tek 1 mp3 bile yok sağdan soldan geçinyorlar sonra da en kaliteli biziz diyorlar

hele herkez bi hotlink e geçsin o zaman görürüm aslanım sizleri

SeRSeRy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gerekli Onlemi Alacagim.. O zaman Bakalim Ne Yapacak Bu Arkadaslar ??? Nerden Gecinecekler Merak ediyorum..

Z

zeynelkoc

Misafir
sen merak etme bunlar iyi biliyor işlerini çok kaliteli siteler ya bulurlar bi yolunu

biraz suç sende alsana korumanı sen

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Başkasının sırtından gecinmek bencede ayıp... En azından izin alınması gerekiyor.

H

hitmp3tr_com

Misafir
arkadaşım birkere o boş beleş scriptleri kullanman hata en azından bi üyelik sistemi olmalıki herifler mp3leri yayınlayamasın veya bu olmazsa hotlink koruması yap arkadaşın dediği gibi. benimde mp3 sitem var. mp3ler kendi hostumda bandım bitiyor ama link yürütmüyorum.

yakında kendi serverimi alacam o zaman sorunlarımız bitecek. sizede tavsiye ediyom zaten server kendi parasını çıkarıyo:)

SeRSeRy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadasim Hazir Script deil bir kere o Kendi Tasarimimiz.. Hem Uyelik Sistemine Gerek Yok... Sende Bu işten Anlamadigini acikca ortaya koydun tşk ediyorum..

ilk once izin alinmasi gerekir.. Ama Merak etmesinler gerekli onlemler aliniyor...

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hotlink koruması geçerli bir çözüm olabilir arkadaşlarımında dediği gibi.

Ayrıca geçenlerde yaşadığım komik bir olayı anlayatım sizlere;
Metallica' nın garage albümü serisinden herhangi bir tanesi aciliyet üstü lazım, neyse girdim foruma, arattırdım. Birsürü mp3 sitesi çıktı. Krallarından dazlarlarına kadar ne ararsan hepsi en kaliteli, hepsi en iyi. Sonuç?
Garage' ın G'si bile yok, kaldı ki en eskilerden olduğunu iddia eden dazlak.com' da metallica linklerinin %80' i ölü. Krallar' ın metallica' dan haberi olmadığı gibi diğer birkaç sitede benzer şeyler yaşadım. Tam ismini hatırlayamadım ama bir başka mp3 sitesi harika bir arayüzle ve gerçekten kaliteli bir sistemle 10.000'den fazla mp3 dağıtımı yapıyordu. Aradığım albümü orda bulabildim.

Onca mp3 sitesi var, hepsi de birbirlerinden ayrı, içerikleri düşük. Neden birleşmenin, güç birleştirmenin ve 1 ayda milyonlarca ziyaretçinin ziyaret ettiği bir oluşumda yer almak istemiyorlar?

Biz birbirimize bu kadarmı düşmanız? Bu kadar mı sefiliz????

Z

zeynelkoc

Misafir
Sanırım bu mesajda bahsi geçen kral biz oluyoruz ;) bizim sitemiz çok yeni bildiğiniz gibi henüz tam anlamıyla bi arşiv oluşturamadık yoksa dazlalarından dediğin gibi kırık link olayı bizde yok çünkü mp3ler kendi serverimizda ayrıca bizde bazı siteler gibi 10.000 100.000 mp3 koyabiliriz (dışarıdan linkliyerek örn:nostaljim) onemli olan mp3 sayısı değil hizmetin kalitesidir bence. birleşme işi ise çok zor

SeRSeRy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abicim Geneli Dedigim gibi olmayan seyleri var gibi gosteriyorlar.. Arama motorlarinida sisiriyorlar.. Kalite Ve Hizmeti Sunmak Onemli olan Sunanlar belli.. ,

Bu Konuda kaliteli oldugu icin Themp3King.Com'A da basarilar..

Z

zeynelkoc

Misafir
Teşekkürler dostum senin siten de çok hoş umarım şu hotlink olayını çözersin de bu mp3 hırsızlarına aman vermezsin

şu anda bi sürü sitede senin mp3lerin linklerini görüyorum bu hotlink olayından sonra o siteler ne yapacak bilmiyorum.

ben yavaş yavaş bütün mp3 sitelerine hotlink için mail atıyorum hotlink kurmayı bilmiyene ben kurdurmayı öğretecem yeterki bu hırsızlar ortada kalksın

saygılar

Z

zeynelkoc

Misafir
hah şoyle

dazlak arkadaş sana el sallıyorum q:

bu arada tebrikler iyinette sonunda bi sıçrama yapmışsın :)

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana ne duşmanlığınız var anlamadım ama burada klarnet.net arkadaşın yaptığı terbiyesizlikden ve kotu nıyet den başka bir şey değildir dun akşam dı sanırım msn me ekledı kendısını selam verdı selam verdık konuştuk kendısıyle dedım lınkler için geldırn heralde
hayır dedi mail atsaydın iyi olurdu yazdı
bende ona 1 ay once kendısıne mail attımı ama cevap vermedıklerı için bir şey demedıklerını bu yuzden mp3 leri yayınladığımı soyledım...

şimdi çıkıp buradan yıne benı suçlamana bir anlama veremıyorum ben senınle adam gıbı konuştum muhabbet ettım ama sen burada bana resmen hakaret etmişsin...
Senin seviyen bu mudur arkadaşım, bana du nsoylesen çıkarırdım senın lınklerını sende biliyorsun bunu ama onemlı değil kalsın dedın, bneden çunku zannedıyorsunkı burada forumalra yazarak benı ve diğer eskı sitelerı madara edeceksın herkese rezil edeceksın, kendı reklamını yapacaksın... isteyen varsa koyarım buraya msn log larınıda çeknmeden herkes senın 2 yuzlu olduğunu gorur...
The kıngmp3 senınde ne alıp veremedığın var benımle anlamıyorum zorun nedır benımle bir derdın varsa buyur soyle arkadaşım senden lınk almadım bilem ne yapmadım muhattaplığım yoq çıkmış her yazıma laf atıyorsun filan buyur soyle çekınme bizim yuzumuz ak kimse bana burdan çıkıpda diyemez sen benım mp3 lerımı izinsiz yayınladın varsa buyursun soylesın ben burdayım,
ama bazıları başarı nın karşısına geçmeye çalışıyor kimi arkadaşlarını durtukluyor akşama kadar dos saldırısı yıyorum kimi sitesınde kufur ediyor, benı buralarda karalamkla bir yere gelemssınız arkadaşım benım uzerımden bizans oyunalrı oynayarak bir şeyler elde edebileceğinizmi zannedıtyorsunuz hala anlamadım ya...
Bana el sallıyormuş dostum sen benı dunku çocuk grubuyla bir tutma ben yıllarımı vermışım nete 1 site kuarak burda sallapatı konuşmuyoruz, cakal.net git sor eskilere turkıyede devil bot u yazarak reklam bot unu ilk yazan scripting kimin inviterler kimin o zmanalr gunde 5000 tekil (o zaman bugunku kadar çok giren yoq) git sor arkadaşım sonra gel burda bana dunku çocuk muamelesı yap once background una bak kardeşim...
Bilmem farkındamsın bak bu kadar yazı yazdım ne senın şahsına ne sitene hakaretım yok sadece tartışma ortamı var ama siz aylardır bunu yapamıyorsunuz çunku tartışılacak bir pozisyona gelemıyorsuznu...

Saygılar...

Z

zeynelkoc

Misafir
Benim sana karşı aldığım bi tavır yok

izinsiz mp3leri linkleyenlere karşı genel bi tavrım bu

SeRSeRy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadasim birincisi sudur ki email in elime ulasmadi.. ikincisi Bu konunun basina bakarsan benim mp3lerimi kac site kullaniyor ?? Bunlarin harcadigi Banwidth hesabini Yaparmisin ? Benim Neden Makinam Kapansin.. Hakkimi Aramam dogal.. Bu yuzdende Hotlink Koydum.. Ben Bunu Sana Dair yapmadim.. Bugun 5 10 site kullaniyorsa yarin 100 Site Olacak Benimde Kendimi Dusunmem gerek..

Sunuda Solim Zamaninda Mavrahane Inviter Vardi Bilen Bilir En Cok Kullanilan Inviter Onuda Biz Yazdik..

Biz Kaliteyi Yaptik Yapiyoruz Ve Yapmayada Dewam Edecegiz..

Bana Nefret Duymani Istemem.. Herkez Cikarlarini Korumali Bende Korudum Olay Budur..

Saygilar..

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
senın hotlınk korumana vs ne bir şey deyeceğim yoq koyacaksın tab ı para verıyorsun arkadaşım bu işle uraşan herkes para verıyor bunlara, hakkını armadana itirazım yok dostum oncedende belkı 50 ekre soyledım nasıl kı iyi.net tr100.com linkci.com siteler başkalarına link verıyorsa bu tur siteelrde mp3 lere link verıyor tek farkı onlar banner koyuyorlar sitelerıne filan işte...
neyse yukarda yazdıklarım goruşlerımı belırtmemde yeterli olmuştur heralde,
Zeyel arkadaşım demekkı ben yanlış anladım kusura bakma özür dilemesınıde biliriz !!!
Saygılar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.