İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.lastnightmare.com'un yaptığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sauron

Misafir
Yeni forumumla ilgilendiğimden tutmamış olan forumuma fazla uğramıyordum.
160 $ lisans ücreti verip aldığım vbulletin'i boşta durmasın diye o domaine yüklemiştim.

Bugün akşam foruma login oldum ve birde ne göreyim? Forumumda herifin biri saygısızca terbiyesizce başlıkta adını yazdıgım forumun tanıtımını rastgele tüm topiclere yazmış.

4 gündür foruma ugramıyorum ya forumda da bir trafik yok.
www.forumgenc.net adresi.

Trafik olmadıgı için yetkili de yok diye hazır bu fırsat 10 mesaj atan o eleman foruma reklamı dayamış.

Bir yıgın topliste üye oldugumdan foruma güdne 15 20 kişi kaydoluyor.
Adamlar toplistlerin bannerlarını kendi sitelerinde görmek istemediginden olsa gerek toplist yerine bulmuşlar ya benim gibi kerizi basmışlar reklamı.

Nasolsa ben toplistlere üye olmuşum değil mi? Benim hakkımı çiğneyerek benim forumumdaki başlıklara tecavüz ederek, benim daha forumu tutturmadan aldıgım lisanslı vbulletin'i ve benim cebimden çıkan host domain parasını kullanarak atmış eleman reklamını.

Derhal ip sine banı çaktım.

O derece beynim döndüki adamların sitesine dalıp bende aynen onların yaptıgı pisligi onların forumuna yaptım.

Benim başka bir forumum daha var. Orası tutmuş bir forum. Şu sıralar burning board kullandıgım o forumumla ilgileniyorum.

Ortam cidden güzel.

forumgenc kadar ıssız değil. Hemde açalı 4 gün oldu.
Oradaki kullandıgım script de lisanslı.
Ve forumu daha tuturmadan lisansını aldım.

Adamların yaptıgı terbiyesizlik kanıma çok dokundu.
O sitenin sahibi kimse çıksın ve siteme kaydolan Tavuk Katili nickli adamın hesabını versin.

Yoksa her gece oraya gidip benim siteme yaptıklarının aynısını bende onlara yapacagım.

Dişe diş kana kan.

Ben insanlara saygısızlık yapmıyorum.
Kimsenin forumuna dalıp kimseye bunlar gibi özelden mesaj çakıp topiclere tecavüz etmiyorum.

Bunları buraya yazıyorum çünkü siz siz olun sitenizi bir an bile boş bırakmayın.
Ortalık cidden iyi değil. En ufak bir dalgınlığında adamlar hakkına tecavüz ediyor.

K

karga

Misafir
Selam

Selam arkadaşım (arkadaşlar) Önce kendimi tanıtayım.Ben o bahsettiğin sitenin kurucusuyum. "O sitenin sahibi kimse çıksın ve siteme kaydolan Tavuk Katili nickli adamın hesabını versin" Tanıştığımıza memnun oldum.
Geçen gün senin siteye üye olup her tarafa başlık açtığını bana haber verdiler.Girip tek tek temizledim ve seni ben banladım.Burada yazdığından ve sitemde de yazdıklarından anladığım kadarıyla biri sitene girip bizim adımıza başlıklar açmış.Şunu söyliyim , ben senin sitenin adını ilk defa o gün duydum.Bunu ne ben , nede yönetimdeki arkadaşlardan biri yaptı.O gün yönetimdeki herkeze sordum bunu , hiçbirisinin haberi yok olaydan.Biri bizim reklamımızı yapmak yerine sanırım isim kötülemye çalışmış.Belki üyelerimden biriside reklam yapmaya çalışmış olabilir ama eğer dediğim gibi üyelerden biriyse bu hiç kimsenin suçu olamaz.Çünkü yönetim zaten habersiz olur.
Mantıklı bir insan sitesinin reklamını böyle yapmaz.Senin nasıl bir mantığa sahip olduğunu bilemem ,belki bu yolla dediğin gibi tutmayan sitene reklam yapmışsındır ama emin ol biz bu şekilde kötülemek yönünde reklam yapmayız.Yönetimimde yaş grubu kırkın üzerinde insanlar var.Sende mantıklı düşünürsen hiçbiri bu yolu kullanmaz.
dediğim gibi mantıklı olsan bu şekil bir olayda önce gidip öbür sitenin sahibi ile temasa geçer konuşurdun.Senin o gün foruma girip açtığın başlıkları temizledikten sonra senin sitene gelmedim bile.Karşılık bende verebilirdim ve bu günler aylar bile sürebilirdi.Bu yüzden bu olayı uzatma bu başlığı sil yada editle.Gereksiz polimiklere gerek yok.Eğer yönetimden biri yapmış olsaydı bu saçmalığı emin ol çoktan siteyle alakası silinmişti , sende bilirsinki üyelerden biri yapmışsa bulunmasına imkan yok.
Banladığın ip 'yi bana gönder bende bakyım sitee , eğer üyelerden biri ise belki o şekilde bulurum.Ama dediğim gibi bence dışardan birisidir çünkü daha önce bu tarzda başka sitemizde vardı ve o zamanlardan kalan bir kaç rakip var.sanırım bunu onlar yaptılar.Daha öncede heklemeye çalışmışlardı.
Neyse uzun lafın kısası bir daha bizim adımızla yada herhangibir başka sitenin adıyla yapılan bu çirkefliğe rastlarsan mantıklı ol ve yönetimi ile temasa geç."Dengesiz" adına kayıt olup abuk sabuk hareket etmek yerine insan gibi davranmak daha güzel bir yaklaşımdır.

Saygılar.

S

Sporty

Misafir
arkadaşım büyük forumlarda, sürekli yapıyorlar böyle şeyler her forumun başına gelir, sne bu kafayla gidersen yakında akıl hastanesini boylarsın.. Relax olmak lazım.. adam 100 msj attıysa sen 2 dk da silersin hepsini olur biter. Bu tür şeyler için konu açmanın manası nedir anlamış değilim

K

karga

Misafir
Sporty' Alıntı:
arkadaşım büyük forumlarda, sürekli yapıyorlar böyle şeyler her forumun başına gelir, sne bu kafayla gidersen yakında akıl hastanesini boylarsın.. Relax olmak lazım.. adam 100 msj attıysa sen 2 dk da silersin hepsini olur biter. Bu tür şeyler için konu açmanın manası nedir anlamış değilim
Selam;
Arkadaşım eğer bunu bana söylüyorsan ben sadece adımı arkadaş adımı kötülemeye çalıştığı için yazdım.Ama arkadaşa söylüyorsan haklısın.

K

karga

Misafir
Selam arkadaşlar;
Sizlere burada bu arkadaşın yaptığı saçmalaığı dejenere etmek istiyorum.Çünkü gerçekten çok saygısızca ve inanılmaz çocukça bir hareket.
Üsteki yazılanları okuyanlar olayın ne olduğunu anlayacaktır.Ben arkadaşa olayı açıkladığımı sanıyorum ama sanırım tatmin olmamış ve heklenmiş bir foruma (bu foruma isteyen istediği başlığı açabiliyor) yine bu konuyu uzatıp ağza alınmayacak bütün aile bireylerini içeren küfürler savurup arka arkaya başlıklar açmıştır.Linki burada vermiyorum , çünkü okumayın bence,O derece yani.
Burada açıklamayı yaptım (ki yazısında admini benden köpek gibi özür diledi yazmış) ben burada yazdığım yazıda bir özür göremiyorum.Sanırım egolarını tatmin etmeye çalışmış , sanırım arkadaş polimik yaratmayı seviyor.
Burada tekrar yazıyorum sitemin adnı saçma sapan kötülemeye çalışma , kim ne yaptıysa senin sitene bulmaya çalışıyordum ama bu yaptığın son saçmalıktan sonra umrumda bile değil çünkü aciz birisi olduğunu gördüm.Sakın bir daha hiçkimsenin annesi veya herhangibir yakınına yönelik olur olmaz küfürler etme.Tabi eğer yemeyi sevmiyorsan.Dediğim gibi burada insanlar 30-40 yaşı üzeri seninle çocuk olamaz kimse.AĞIR OL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.