bi türlü açılmıyor ki site ödeme isteğinde bulunalım... 5 dolardı 10 dolar alt limit çıkardılar şimdi... içerdeki parayı 10 dolar yapana kadar bunlar tüyer... neyse kurtarabilirsek kırpıntı bi param vardı içerde onu kurtarayım hiç değilse...
salla bu siteyi ben yatırdım ve paramı aldım ama güven vermiyorayhan' Alıntı:para ödüyormu bu site? yani son 2-3 gün içinde ödeme alabilen varmı?
keyfinebak.com' Alıntı:yatırmıyor etmiyor diyoruz ama bu adamlara hala para yatıran onlarca insan var amma tuhaf bir kaç dakikadır son 10 işlemi takip ediyorumda habire liste ilerliyor...
calisko' Alıntı:ya ben hala alamadım 1 hafta oldu. acaba diorum isteği cancel edip tekrarmı istesem?
vallahi 12dailypro ya bile olumsuz bişey yazdım sildiler ama sorumun cevabını verdikten sonra postu sildiler.yani bu mesajı yuksek yatırmak için gelen kişiler görmesin diye önlem alıyorlar akılları sırasınca..calisko' Alıntı:Kendi forumlarında bile en kucuk olumsuz mesajı anketi anında siliyorlar. Ben 1 haftadır bekliyorum hala alamadım odememi mesajımı bile sildiler ve 4 kezde banladılar. Ve ordaki ödeme aldım mesajlarınıda kendileri atıyolardır.
chemeng' Alıntı:bekliyoruz bakalım... gerçi bütün listelerde ödeme yapmıyor yazıyor ama
https://profits4investingtoo.com/?a=cust&page=rate
ne kadar sürede sonuçlandı bu rapor. bende white-funds için doldurdum.tulas' Alıntı:
tr.st' Alıntı:ne kadar sürede sonuçlandı bu rapor. bende white-funds için doldurdum.
yıllık claim sınırı olmasa denenebilir aslında benimki 2 gündür açık. hiç bir gelişme yok.tulas' Alıntı:tr.st inanirmisin 5 dk. icinde sonuclandi ama arka arkaya 5 tane rapor doldurmustum.digerleri hala acik :-( .