- Reaction score
- 0
www.QuiBBLe.tr.cx moderatör olcak arkdaşlar MayDay bölümüne başvuru yapabilirler..
![]() |
![]() |
LostDreamer' Alıntı:www.QuiBBLe.tr.cx moderatör olcak arkdaşlar MayDay bölümüne başvuru yapabilirler..
creativeturkiye' Alıntı:hımm ok anladım.
ya dikkat ettim de son günlerde 4-5 tane forum sitesine baktım. hepsi aynı formatta. yani bu forumun aynısını kullanmışlar. iyi kötü demiyorum yanlış anlamayında, nebileyim değişik forumlarvar onlardan kullansanız.
Hoş, hepsi aynı sayılır ama görsel açıdan söyledim.
creativeturkiye' Alıntı:Ölmeden görebilecekmiyiz acaba, Türk Forum sitelerinde onbinlerce kullanıcı, katılım, ateşli tartışmalar, güzellikler..
Valla imreniyo insan yabancılara..
Belki Bir Gün :wink:
creativeturkiye' Alıntı:hımm ok anladım.
ya dikkat ettim de son günlerde 4-5 tane forum sitesine baktım. hepsi aynı formatta. yani bu forumun aynısını kullanmışlar. iyi kötü demiyorum yanlış anlamayında, nebileyim değişik forumlarvar onlardan kullansanız.
Hoş, hepsi aynı sayılır ama görsel açıdan söyledim.
Ölmeden görebilecekmiyiz acaba, Türk Forum sitelerinde onbinlerce kullanıcı, katılım, ateşli tartışmalar, güzellikler..
Valla imreniyo insan yabancılara..
Belki Bir Gün :wink:
creativeturkiye' Alıntı:Ben de Tıkladım o siteye.
hım hım hım. biraz yorum yapayım
Aslına bakarsanız FORUM bölümüne bittim. çok hoş. Sadece " Genel " Kategorisine tıkladım zaten. Diğer linkler ilgimi çekmez " serial, crack, absürt, şifre..domates, biber vs
" Genel " Kategorisinde çok hoş ve güncel konular var. Mesela adamın biri medyuma danışmıştaona bir cevap yazmak istedim ama kovalarlardı beni kesin..Gözüme ilişen ilginç bir konu da " Aldatma " Ahmet Altan. onda çok yorumum olacaktı
neyse...sadedi şu..Forum çok çok güzel ( Genel Kategorisi ). Katılım çok, konular çok hoş..ama......
Tasarım çok kötü..Albenisi yok..İnanın o kadar güzel konular olmasına rağmen, kapattım....Gözü yoruyor..
Neyse. tavsiye edildi tıkladık. Biraz takip edeyim orayı. tasarım güncellenirse üye olup katılabilirim. sizlerde katılabilirsiniz. Legal olmayan linkler var ama " Genel " Kategorisi uygun bence..
Ha bu arada Mc_kudret kardeş, bu site o aradasın değil :roll: :wink:
creativeturkiye' Alıntı:tasarım güncellenirse üye olup katılabilirim. sizlerde katılabilirsiniz.
LostDreamer' Alıntı:TakIlan bırakamaz 18bin üye var ama 0 mesajı olanlar silindi şimdi azaldi baya tartışma dolu..Senin gibi adam lazım oraya..