İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.senyoksun.com Satılıktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.senyoksun.com adresini üzerindeki script ile birlikte satıyorum. 1 senelik hosting paketi de dahildir. Hostingin süresinin dolmasına 10,5ay kadar bir süre var daha.

İlgilenenlere hostingle ilgili ayrıntılı bilgi veririm. Sorular için PM atabilirsiniz

İstediğim fiyat : 75+Ytl (isim+hosting+script ile vereceğim)

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
lisanslı fakat lisans hakkını devretmeyeceğim. görüğün hali ile çalışır durumda olacak site.

lisansı ile isteyen olursa 400$

fakat lisans sorunu yaşanmıyor çok fazla

webmasterrifo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lisansli fakat lisansi vermeyeceksiniz, ama site calisir durumda olacak.
Nasil olacak bu? yani bunun anlami, lisanssiz kullanacak alacak olan. Gerci siz garanti de ediyorsunuz, "lisans sorunu yasanmiyor fazla" diye...

Ve http://www.arzu.be de de her ne hikmetse aynisinin tipkisi var :)

iyi satislar size..

F

ForumPaylas

Misafir
almayı dusunmuyorum ama bu ae sanırım cok guzel script ve lisansı 600 $ sanırım zararına diyorsun yani :)

D

drnburak

Misafir
fakat lisans sorunu yaşanmıyor çok fazla dıyorsun ım satılıga cıkartıyosun.kesın bısey soyle de ona gore davransın mıllet.ayrıca kullandıgın yazılım aedating artı aedating hiphop templatesı.
yanlıs hatırlamıyorsam ;)

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hımm

hımm ya sanıyorum ki bazılarının beyinine kan gitmiyor yeterince. ben kullandığım scripti kendim yazdım demedim. aedating olduğunu cümle alem biliyor yani bişeyler yazmak adına yazıyorsunuz ya pes size.
==========================================================
webmasterrifo

Ben demedim ki script bana özel.. Yani aynısını buldum ben başarılıyım yaşasın demek için mi yazdın bunu? Sadece arzu.be'de değil onlarca sitede vardır kişisel görüşüm. Ben bana özel bişey demedim değil mi? Nerenizle okuyorsunuz anlamak zor doğrusu. Arzu.Be dediğin yerde lisansız kullanıyor bilgine...
ForumPaylas

işte okuma yazma özürlü birisi daha.... ben lisansı vereceğim demedim ? kurulmuş halde çalışır vaziyette site satılık dedim sadece. şu an lisans key için gerekli update'ler yapılmadı zaten site üzerinde.. 600 değil 690$ ayrıca.
drnburak

al işte biri daha... anlamış değilim bu ülkede sizden daha çok mu var? kullandığım yazılımın adı sitede kocaman yazıyor zaten girip bi incele kaldırıp da scripti biz yazdık demedik ki.. yani nasıl anladın aedating olduğunu? baya bi uzmansın sanırım... aferim sana

Netice şudur. 1 senelik hostu ile beraber o site göründüğü gibi satılıktır. Chat ve Sesli chat modülünü de vereceğim ayrıca şu an aktif değil. İsteyen olursa domaini de veririm.

Daha ne kadar açık olmalıyım bilmiyorum. Piyasada bi script var bunu download ettim kurdum domain aldım host aldım vs.. ve satıyorum. Lisansını vermiyorum isteyen olursa 400$a lisansı ile vereceğim. Karı zararı sanırım ki sadece beni ilgilendirir. Bişeyler yazma adına script 600 sen 400e veriosun o script burada da var orada da satılıyor ben gördüm ben buldum ben iyiyim vs.. gibi saçma şeyler yazmayın. alacak olan alır almayacak olan okur geçer. çok da önemli değil yani işlerim var ilgilenemediğim için satıyorum 40-50 milyon beni zengin etmez alacak kişiyi batırmaz. site ile biraz ilgilenir adam ederse iş görür. script güzel. lisanslı lisansız bi sorun olmuyor çalışmasında.

biz hosting ve domain alırız sadece script lazım diyen olursa veririm free download eder kurar. olay budur. yani benim istediğim ücret kurulum + domain + hosting içindir bu çok ortada ama insan anlamak istemeyince anlamıyor demek ki.

hadi herkese selametle...

I

iyiyiz

Misafir
Emek vericeksin,zaman ve para harcayacaksin bir bakacaksin siteni kapatacaklar.Cok aglayacaksin ama ne care :) Demem su ki lisanssiz bir sey almayin.Alacaksaniz bu hitix denen insandan lisansinida alin.

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyiyiz' Alıntı:
Emek vericeksin,zaman ve para harcayacaksin bir bakacaksin siteni kapatacaklar.Cok aglayacaksin ama ne care :) Demem su ki lisanssiz bir sey almayin.Alacaksaniz bu hitix denen insandan lisansinida alin.

söylediklerine katılmamak imkansız..
bu arada site satılmıştır boş yere konunun uzamasına gerek kalmadı.
herkese teşekkürler

F

ForumPaylas

Misafir
hitix lisanslı fakat lisans hakkını devretmeyeceğim. görüğün hali ile çalışır durumda olacak site.

lisansı ile isteyen olursa 400$

fakat lisans sorunu yaşanmıyor çok fazla

Konusma Tarzına Dikat ederseniz sevinirim Kardesim ben Kafamdanmı Uydurdum Bak ne Yazıyor Lisansla Beraber 400 $ Bunu sen Yazdın Ben degiL Önce Ne Yazdıklarına Bak sonra Konus Sizin Gibi Biriyle Pek Muhatab Olamam Kusura Bakmayın.. Herkesden Özur Dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.