satmayacaksında gittigidiyora reklam olsun diyemi ilan verdin. ?sana ver diyen yoki zaten 1 deil 10 versende alamazsin kaldiki ben satiyorum demedimki siz atladiniz satmayinca kotu olduk neyse ya siz isinize bakin
kandıran aslında kendini kandırıyodur. sen sakin ol eger arkadas böle bişey yaptıysa utanmalı ve bu forumdan bir an önce yol almalı diye düşünüyorum.
Manipülasyon & hileli satış işlemi yapıyor diye gg mesaj atarsanız uyenin satısı ve uyeligi sonlanır.
Manipülasyon & hileli işlemle bi yere gelinmez. sevda.net domaini artık 1 ytl bile vermem böle zihniyetinde bu domaini bi yere getirebilecegini sanmıyorum
aynı durumu gittigidiyor destek bölümünden yazsana satışını ve uyeligini sonlandırsınlar düzenbaz cocugunyaptıysa değil dostum yukarıda yazıyor işte satmıyacağım diyor ama GG linkinde ise satışta domain nasıl oluyor anlamadım? ben diyelim ki alıcıyım kazandım bu domaini en yüksek teklifi verdim ve bin türlü sıkıntı ile para buldum yatırdım GG havuz hesabına günlerce bekledim ama domain gelmedi v.s. hem zaman kaybeder alacak adam hem hayalleri yıkılır hem de masrafları yanına cabası belki kredi aldı borç buldu kimbilir, haksız mıyım bu konuda?
valla cok korktum uyeligim gitti die benim olmayan uyelik gitse benim umrumda olurmu bende sikayet etcem merak etmeyin
karakterin ve kişiligin olsa bu kelimeyi etmezsin. kaliteni belli ettin arkadasım sana hayırlı işler.valla cok korktum uyeligim gitti die benim olmayan uyelik gitse benim umrumda olurmu bende sikayet etcem merak etmeyin
antiTRust aynı böle bi durum benim başıma geldi ürünü kazandım o an icin yanımda para yoktu eşimin bileziklerini bozdurdum 60 gr o gun gramın 30 ytl ye bozdurdum yaklasık 1 ay oldu. adam satmadı ve ortalıktan kayboldu. ben gg havuzundan paramı aldım ama 60 gr bilezigi 50 gr olarak bile yerine koyamamdım 0 işlemi olan uyelerden alışveriş ederken 2 kere düşünüp öle alışveriş edin.
sana bi atlarım burdan görüsün kişiliksiz adi bebe git yat kimsenin vaktini calma. kul hakkına giriyor kul hakkı ödenmez.batux, sen neden sazan gibi atliyorsunki isin gucun yokmu hadi canim