İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.sunucu2.comyr.com <- Programsız AccesToken'siz Durum Beğeni Hilesi

dr4q0n4m1c

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.sunucu2.comyr.com &amp;amp;lt;- Programsız AccesToken'siz Durum Beğeni Hilesi

Arkadaşlar facebookta popüler olmanın yollarından biride facvebook hileleri :şekil:
o yüzden hepiniz facebook hilelerini merak edip araştırmışsınızdır bu sayede popüler oldum ayağına karizma yapıtık :msp_biggrin::msp_biggrin::msp_biggrin:
neyse konuya dönelim tam bir durum beğeni hilesi ararken bu hileyi buldum :)
10 gün önce kayıt olmadığım icin linki buraya yazamıyorum başlıktan alın :msp_biggrin::DD veya cevapla yazarım....
kullanış cok bsit linki kopyalayıp arama yerine yazın [google gibi deil yukarı yere :DD] sonra sayfa acılıyor
SADECE 3 ADIMLI AMA MUTLAKA UYGULAYIN
adım 1 : hoşgeldiniz diye bişe cıkıcak okuyup kapayın
adım 1 : "BEGENDIRMEDEN ONCE MUTLAKA BURAYA TIKLAYIN" diye turuncu renkli bir yazı var tıklayın ve onu okuyun
adım 3 : " Alt Bolume Durum Linkinizi Yazin" diye yazı var onun altında bi yer var oraya yazın ve BEĞENDİR'e tıklayın bu kadar :D sonra oturup beğenilerin tadını cıkartın :msp_biggrin::msp_biggrin::msp_biggrin::p:p:p:DD:DD:DD:D:D:D
NOT : aşağıda iletişim var [site tek sayfa] iletişime sikayetlerinizi yazın
KENDİ EMEĞİMDİR ÇALAN ÇARPILSIN

- - - -Güncellendi - - - - - -

Yukarıdan konu başlığından linki kopyalayın

yukarıdan linki kopyala yapıştır yapın :tili

linki üst taraftan kopyala yapıştır yapın 10 günü gecemedi link yayınlayamıorm k.byın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.