www.sunucu2.comyr.com <- Programsız AccesToken'siz Durum Beğeni Hilesi
Arkadaşlar facebookta popüler olmanın yollarından biride facvebook hileleri :şekil:
o yüzden hepiniz facebook hilelerini merak edip araştırmışsınızdır bu sayede popüler oldum ayağına karizma yapıtık :msp_biggrin::msp_biggrin::msp_biggrin:
neyse konuya dönelim tam bir durum beğeni hilesi ararken bu hileyi buldum
10 gün önce kayıt olmadığım icin linki buraya yazamıyorum başlıktan alın :msp_biggrin:
D veya cevapla yazarım....
kullanış cok bsit linki kopyalayıp arama yerine yazın [google gibi deil yukarı yere
D] sonra sayfa acılıyor
SADECE 3 ADIMLI AMA MUTLAKA UYGULAYIN
adım 1 : hoşgeldiniz diye bişe cıkıcak okuyup kapayın
adım 1 : "BEGENDIRMEDEN ONCE MUTLAKA BURAYA TIKLAYIN" diye turuncu renkli bir yazı var tıklayın ve onu okuyun
adım 3 : " Alt Bolume Durum Linkinizi Yazin" diye yazı var onun altında bi yer var oraya yazın ve BEĞENDİR'e tıklayın bu kadar
sonra oturup beğenilerin tadını cıkartın :msp_biggrin::msp_biggrin::msp_biggrin:

D
D
D

NOT : aşağıda iletişim var [site tek sayfa] iletişime sikayetlerinizi yazın
KENDİ EMEĞİMDİR ÇALAN ÇARPILSIN
- - - -Güncellendi - - - - - -
Yukarıdan konu başlığından linki kopyalayın
yukarıdan linki kopyala yapıştır yapın :tili
linki üst taraftan kopyala yapıştır yapın 10 günü gecemedi link yayınlayamıorm k.byın
Arkadaşlar facebookta popüler olmanın yollarından biride facvebook hileleri :şekil:
o yüzden hepiniz facebook hilelerini merak edip araştırmışsınızdır bu sayede popüler oldum ayağına karizma yapıtık :msp_biggrin::msp_biggrin::msp_biggrin:
neyse konuya dönelim tam bir durum beğeni hilesi ararken bu hileyi buldum
10 gün önce kayıt olmadığım icin linki buraya yazamıyorum başlıktan alın :msp_biggrin:
kullanış cok bsit linki kopyalayıp arama yerine yazın [google gibi deil yukarı yere
SADECE 3 ADIMLI AMA MUTLAKA UYGULAYIN
adım 1 : hoşgeldiniz diye bişe cıkıcak okuyup kapayın
adım 1 : "BEGENDIRMEDEN ONCE MUTLAKA BURAYA TIKLAYIN" diye turuncu renkli bir yazı var tıklayın ve onu okuyun
adım 3 : " Alt Bolume Durum Linkinizi Yazin" diye yazı var onun altında bi yer var oraya yazın ve BEĞENDİR'e tıklayın bu kadar
NOT : aşağıda iletişim var [site tek sayfa] iletişime sikayetlerinizi yazın
KENDİ EMEĞİMDİR ÇALAN ÇARPILSIN
Yukarıdan konu başlığından linki kopyalayın
yukarıdan linki kopyala yapıştır yapın :tili
linki üst taraftan kopyala yapıştır yapın 10 günü gecemedi link yayınlayamıorm k.byın