İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.ttrehber.com

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar elimde boyle bir domain var. Ne yapılır.. Görüşleriniz lutfen.

B

besiktaslim

Misafir
bence ttrehber -> genel anlamıyla e-devlet sitelerinin bilgilerini birleştir bence
+ mutkala posta kodu bulanbir script yaz veya yazdır çok popüler olucak posta kodu herkez aramaya başlıcak söyliyim.

sitemedya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
besiktaslim' Alıntı:
... mutkala posta kodu bulanbir script yaz veya yazdır çok popüler olucak posta kodu herkez aramaya başlıcak söyliyim.

posta kodu arama niye çok popüler olacak ? :confused:

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Hiç hayatımda posta kodu aramadım ama eğer sen koyarsan sitene iş olsun diye ararım :)

B

besiktaslim

Misafir
posta kodları değişti benim 81480 ken şimdi 34160 mı öyle bişey gene lazım olsa gene arıcam. + birçok devlet dairesi ve resmi itelere üyelikte posta kodları gerekli olacak.
tckimlik numarası kadar aranacak olmasada hit çekmek için uygundur. bunun için söyledim :)

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet posta kodları artk her yerde karşımıza çıkacak... böyle bir site olursa nerdeyse tc kimlik no gibi ünlü olur yakında :)

walla ben kendime mi yapsam ne :)

MP3Kaydet.COM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
besiktaslim' Alıntı:
posta kodları değişti benim 81480 ken şimdi 34160 mı öyle bişey gene lazım olsa gene arıcam. + birçok devlet dairesi ve resmi itelere üyelikte posta kodları gerekli olacak.
tckimlik numarası kadar aranacak olmasada hit çekmek için uygundur. bunun için söyledim :)

81480-81490 bunlardan biri pendik p.k sı idi. pendikte mi oturuyorsun?

M

malatyasporlu

Misafir
bence Türk Telekom için rehberlik yap Türk Telekom la uzaktan veya yakından alakası olan herkesin başağrısı var. Türkiyedede herkesin Türk Telekomla sorunu olduğunu varsayarsak sitenin ortalama tekili 70 milyon Günlük :) :) :)

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malatyasporlu' Alıntı:
bence Türk Telekom için rehberlik yap Türk Telekom la uzaktan veya yakından alakası olan herkesin başağrısı var. Türkiyedede herkesin Türk Telekomla sorunu olduğunu varsayarsak sitenin ortalama tekili 70 milyon Günlük :) :) :)

neden olmasın :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.