İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Xeon Sunucular Aylık 190 YTL

tubahost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sunucu Özellikleri :

Intel Xeon 1.8 Mhz Dual Core İşlemci
1024 x 2 Adet 800 Mhz DDR2 Ram
160 GB SATA2 7200 rpm HDD
Broadcom 10/100/1000 Fast Ethernet 2 Adet
Aylık 3 Mbits ( 960 GB ) Trafik Limiti
Windows 2003 Enterpriese veya CentOS Linux 4.6 İşletim Sistemi

windows sunucularda Plesk 7.6.5 kullanıyoruz eger panel istenirse aylık 25 YTL
Linux sunucularda cPanel 11.18 kullanıyoruz eger panel istenirse aylık 40 YTL

sunucu aylık kirasına eklenir.

Tuba Bilişim ve Teknoloji Dış Ticaret Ltd Şti - Istanbul
Tel : 0212 532 04 02 pbx
Fax : 0212 621 15 84
Msn : [email protected]
email : [email protected]
Web : www.tuba.net.tr

Tuba Bilişim , Türkiye Telekomünikasyon Kurumundan YS-340 nolu Yer sağlayıcıdır.

tubahost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anlık Trafik sorunuz

Anlık nedir peki?

Merhabalar

Dedicated sunucularda anlık trafik her zaman SINIRSIZ'dır bizde ama anlık trafikleri yurt dışında sınırlayanlar gördük ama bizde anlık sınırsız trafik ama tabi anlık trafikten ne anladıgınızada bağlıdır bu dediğimiz.

Saygılarımızla

Tuba Bilişim Ltd Şti

tubahost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Plesk Panel ile ilgili

Sadece bunu istersek satabilme ihtimaliniz var mı ?

Sevgilli Arkadaşım

Bu satışı biz ancak Sunucu bazında bu fiyata verebiliyoruz nedeni ise plesk yani SwSoft veya Parallels Inc bize bir takım indirimlerle verdiği için , Datacenter Edition gibi fiyattan alabiliyoruz ama sunucu bizde oldugu müddetçe sorun yok bu yazdıgımız fiyattan verebiliriz istediginiz versiyonu ve bu lisansı kontrolde edebilirsiniz çünkü lisansı direkt sizin üstünüze çıkartıyoruz ama dışardan lisans dediğiniz zaman ki biz bunu yazınızdan anladık o zaman bu fiyattan olamıyor maalesef , buda bizden kaynaklanan bir sorun değil , tamamen SwSoft bu şekilde veriyor , bu iş Dünya'da her yerde aynidir.Ayrıca cPanel ve Plesk Lisansları bizim gibi fazla lisans alan müşterilere indirimli toplu lisans verilebiliyor , bununda Dünya'da örnekleri çok. Ama bu lisanslar tamamen ayni firmadan ve ayni DC'den alındıgı müddetçe ayni fiyattan geçerli oluyor , bu iş bütün her yerde ayni ...

Saygılarımızla

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Sevgilli Arkadaşım

Bu satışı biz ancak Sunucu bazında bu fiyata verebiliyoruz nedeni ise plesk yani SwSoft veya Parallels Inc bize bir takım indirimlerle verdiği için , Datacenter Edition gibi fiyattan alabiliyoruz ama sunucu bizde oldugu müddetçe sorun yok bu yazdıgımız fiyattan verebiliriz istediginiz versiyonu ve bu lisansı kontrolde edebilirsiniz çünkü lisansı direkt sizin üstünüze çıkartıyoruz ama dışardan lisans dediğiniz zaman ki biz bunu yazınızdan anladık o zaman bu fiyattan olamıyor maalesef , buda bizden kaynaklanan bir sorun değil , tamamen SwSoft bu şekilde veriyor , bu iş Dünya'da her yerde aynidir.Ayrıca cPanel ve Plesk Lisansları bizim gibi fazla lisans alan müşterilere indirimli toplu lisans verilebiliyor , bununda Dünya'da örnekleri çok. Ama bu lisanslar tamamen ayni firmadan ve ayni DC'den alındıgı müddetçe ayni fiyattan geçerli oluyor , bu iş bütün her yerde ayni ...

Saygılarımızla

İlgili açıklamanız için teşekkür ediyorum. Yalnız sizin belirtmiş olduğunuz versiyonun 7.5.6 olduğunu ve benim almak istediğim sürümün ise 7.6.1 olduğunu fark ettim. DCler local lisansdan başka dışarıyada lisans satmaktadırlar.Fiyat değişiyor bazı yerlerde.

Bol satışlar , hayırlı işler.

tubahost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Plesk Lisans ile ilgili

İlgili açıklamanız için teşekkür ediyorum. Yalnız sizin belirtmiş olduğunuz versiyonun 7.5.6 olduğunu ve benim almak istediğim sürümün ise 7.6.1 olduğunu fark ettim. DCler local lisansdan başka dışarıyada lisans satmaktadırlar.Fiyat değişiyor bazı yerlerde.

Bol satışlar , hayırlı işler.

Çok sağolasınız herşey için ...

Fakat istemiş oldugunuz lisans kodu ilede yardımcı olabiliriz fakat dediğiniz gibi ancak DC den yani bizden hizmet aldıgınız takdirde tabiki olabilir.

Saygılarımızla

Tuba Bilişim Ltds Şti - Teknik Destek Ekibi

mrtcbks

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şunu sormak istiyorum sitem aylık 700GB bw yiyor panelde mesela ancak mrtg olarak 6mbit gösteriyor o zaman anlık 10mbit veremiyormusunuz?

tubahost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aylık Trafik hk

Şunu sormak istiyorum sitem aylık 700GB bw yiyor panelde mesela ancak mrtg olarak 6mbit gösteriyor o zaman anlık 10mbit veremiyormusunuz?

Şimdi burda bir çelişki var gibi , eğer sunucunuz aylık 700 GB gibi bir trafik kullanıyorsa buda yaklaşık 2,5 Mbits gibi bir hatta karşılık gelir ama MRTG olarak 6 mbit gösteriyorsa burda bir hata var ama nedir ona bakmak lazım gelir ayrıca anlık 10mbit hattı her DC verir ama sadece anlık trafik vurmalarını ama devamlı ayni mbit kullanımında hattınız kapanır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.