İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

xp de kapanma

S

seti

Misafir
xp home türkçe kullanıyorum fakat bilgisayarı kapat dedikten sonra aynı windows 95 teki gibi şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz yazısı çıkıyo ve ben makinayı elle kapatıyorum bunun kapat deyince otomatik kapanması için ayarı varmı varsa nerden yapılıyo...

S

Serbest

Misafir
Merhaba
Ayni sorun benim basimdada var ancak benim atx kasamin acma - apama butonu bozuk. Kendiliginden kapanma olayi icin o butonun elektronik anahtarlama ozeliginin olmasi gerekiyor.

G

genghiskhan

Misafir
Aynı sorun xp yi ilk yüklediğimde bende de oluyo denetim masasında güç seçeneklerinden APM(otomatik güç yönetimi)'yi etkinleştiri seçince düzeliyo

E

esser

Misafir
genghiskhan' Alıntı:
Aynı sorun xp yi ilk yüklediğimde bende de oluyo denetim masasında güç seçeneklerinden APM(otomatik güç yönetimi)'yi etkinleştiri seçince düzeliyo

APM etkinleştirincede de bende sorun devam etmişti ardından buldum usb çoklayıcı sorun cıkartıyormuş.Driverini güncelledim oldu.Sizde de sorun cıkaran sürücüsünü begenmeyen parcalar olabilir.

E

emrecelebi85

Misafir
driver'a dikkat edn

esser' Alıntı:
APM etkinleştirincede de bende sorun devam etmişti ardından buldum usb çoklayıcı sorun cıkartıyormuş.Driverini güncelledim oldu.Sizde de sorun cıkaran sürücüsünü begenmeyen parcalar olabilir.
Arkadaşlar bende xp kullandım ve aynı sorun benden çıktı başta daha sonra APM etkinleştirince de düzelmedi fakat esser'in de dediği gibi bence önce driverlarınızı güncelleyin ondan sonra ne denemek istiyorsanız deneyin...Ethernet cartı kullanan varsa athernet cartının driver'ına dikkat etsin...Çünkü hayatımda başıma en çok gelen driver problemi ethernet cartından kaynaklandıı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.