Xp beni yedi bitirdi biri sorunuma bir çözüm bulabilirse çok sevinirim. Sabah bilgisayarımı formatladım. Sorun suz bir şekilde formatlama işlemi bitti. Driverı atmaya çalışırken anakartın driverini yükliyemedim. cd taktığımda "unknow format" gibi bir hata penceresi veriyor ve açılmıyor. onboard olan donanımların driverlerini elle yüklemeyi denedim cd nin içeriğine ulaşabiliyorum. Ama yüklemeye çalıştığımda hata veriyor yada yüklüyor çalışmıyor. (hata numarası 10 gibi bişeyler dedi) Anakartla bağlantılı olan hiç birşeye ulaşamıyorum (ethernet . usb . ses kartı .) direvir cd sini bile çalıştırmadı. Daha önce yüklemiştim aynı cdden. 3 kere format attıp farklı xp ve cd lerle yine olmadı. xP üzerinden internete bağlanamıyorum. ses kartı çalışmıyor.
Bİlgisayara KNOPPIX (LINUX) kurdum cd den çalışan versiyornunu sorunsuz bir şekilde ses kartı ve eternet çalışıyor :s
biraz detayla anlattım galiba içinde bulunduğum durumu anlayabilmeniz için. sizce bu bilgisayarın sorunu ne ben işin içinden çıkmadan sabahtan beri yardım ederseniz sewinirim
Bİlgisayara KNOPPIX (LINUX) kurdum cd den çalışan versiyornunu sorunsuz bir şekilde ses kartı ve eternet çalışıyor :s
biraz detayla anlattım galiba içinde bulunduğum durumu anlayabilmeniz için. sizce bu bilgisayarın sorunu ne ben işin içinden çıkmadan sabahtan beri yardım ederseniz sewinirim