• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

XP için IIS 7

Bilgiler
Reaction score
0
213 Aydır Üye
Bende aradım, hiç bir bilgi yok. Sanırım kurulmuyo, iis7 için sanırım mecburen vista kullanıcaz ya da iis 6'yla devam edicez...

Vista kullanıp iis 7 kurulumunda sorun yaşayan arkadaşlar için güzel bir kaynak

Bilgiler
Reaction score
3
225 Aydır Üye
xp de sadece iis 6 var en fazla .. ama iis 6 yı kurup güncellemelerini windows update den kontrol ettir..

vistada iis7 yi kullanabilirsin..

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Kadıköy
226 Aydır Üye
Evde Vista ile iis 7 var ama işyerinde xp kullanıyorum. Gerçi Asp.Net çalıştırıyor günceleştirmelerle ama kontrol paneli güzel iis7 nin. Napalım olmuyosa yapacak birşey yok...

Bilgiler
Reaction score
0
226 Aydır Üye
XP de IIS 7 calismiyor suan icin de bir bilgi verilmedi bu konuda.

Stain

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Sevdim O Zalimi
201 Aydır Üye
bende baya bi araştırdım XP için ISS7 ile alakalı birşey yok eğer öyle bişey çıkarsa banada haber verebilirmisiniz :D

tşkler, iyi çalışmalar

Senol

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
1
Şube
Bursa
223 Aydır Üye
vista cd sini takarak iis 7 kurmayı denermisin belki olur :)

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.