İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

xrumer alacagım?

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhaba arkadaşlar,
xrumer almayı düşünüyorum.
Sizce alayım mı yoksa benzeri başka bir program mı alayım?

catlakcocuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Bütcen ve yeterince ingilizcen varsa almanı tavsiye ederim. Genelde webmasterler backlink için alırlar ama hotfile yada rapid gibi siteler aracılığı ile parada kazanılabilir.

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Bende 5,05 var ama kullanmayı başaramadım henüz :gül:
Becerebilirsem burdan yazacağım izlenimleri. :)

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Çok fazla ingilizcemde bütçemde yok ama almayı düşünüyorum.
Kullanan birisini bulursam yorumunu alacagım.

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Hocam, çok araştırdım ve kullanan 2-3 yabancı arkadaşla bu konu hakkında sohbet etme şansı buldum. Türkiye'de kullanıcısı pek yok. Programın fiyatı çok pahalı geliyor ve insanlar riske girmek istemiyor. Nedeni ise basit,

Bu programı bir notepad gibi düşünenler açıyor ve bu ne biçim program bir işe yaramaz deyip kapatıyor. Ancak işin özü farklı. Operasyonu yönetmek tamamen kişinin becerisine kalıyor. İçinde gelen hreferer programı ise dilediğiniz kelimelerde size binlerce forum, blog vb. post atılabilecek uygulama buluyor.

Maliyeti sadece satın almakla bitmiyor. Her ay düzenli olarak 10$ veriyorsun. Ayrıca hreferer için ise sanırım yıllık 100$ veriyorsun. Ayrıca güvenlik yöntemleri sürekli değiştiği için üzerine yaklaşık 1000$ kadar da ek modül ücreti ödüyormuşsun tam verim alabilmek için.

Yani işin özü xrumer çok masraflı ama yaptığı iş bence paha biçilemez.

Ben almaya karar verdim ancak 7.0 sürümü çıkacakmış. Onu beklemekteyim.
(http://xrumer-palladium.blogspot.com/)

Şu anki kullanıcılara update bedava imiş ancak ben bunu alırsam uslu durmaz 7.0 da bedava olacak bir sürü modülü satın alırım diye kendimi tutuyorum.

files2012

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hem XRumer5 palladium hemde xrumer7beta + hrefer 3.3 + birkaç tane ek kurulum dosyası ... karşılığında 570 $ bayılabilirsek. 'ki ; (Western UNİON ile havale olursa) bundan sonraki tüm ürünlerin tüm upgradeleri ücretsiz olacak. Ondan sonra da ; yılda 100 $ verilecek(yani ya ayda 10 $ yada yılda 100 $ (2 ay iskonto) western union 570$ + havale ücreti western ile ortalam 47 tl filan . diğer seçenekler ile para yollasanız 590$ + havale ücreti. yani ortalama 1000 tl ye geliyor .Aldıktan sonraki 3 ay boyunca herhangi bir ödeme yok .. yani aylık 10 $ vs. ancak bu periyottan sonra .aylık 10$ ödeme gerekliliği başlıyor.... Türkçe destek yok .. Anca İngilizce ve Rusça ... genelde, http://botmaster-forum.net/ üye olmanız ve gerekli açıklamalar ile (ingilizce) teknik sorunları çözmeniz öneriliyor... ve piysada yabancı forumlarda epey video döküman filan var fakat onlarda maalesef genelde ya Rusça yada ingilizce ... kullanımı zor ! fakat imkansız değil ..

ingilizceniz varsa : botmaster ifadeleri şöyle:
Botmaster.net 27.01.2011 17:22

All future software updates are for free for all our customers.

At purchase you get 3 months of free usage license.
After this period of time you need to pay monthly fee (10$) or for year license (100$)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.