İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

xx. iyinet İzmir buluşması

Buluşma tarihi?

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

Mickey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Buluşma hakkında planı buraya yazıcam gelcek olanlar konuya tekrar cevap yazsınlar buluşma tarihi 1 veya 2 Aralık'tır.

ixus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben varım, r10 buluşmasını hatırlamıyorum yaw nası kaçırdım :D, pazar günleri tercihimdir. Bu konuya bir de anket eklesek

Mickey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arada plan şu şekilde
saat 13.00 gibi buluşulur öğle yemeği için bir mekan belirlenir büyük bir olasılıkla mcdonalds olur malüm gnctrkcll bi alana bi bedava kampanyası var bol bol yeriz :D
daha sonra yemeğimiz yedikten sonra eğer o anda istenilirse hostcini veya niobeweb'i ziyaret ederiz ziyaret etsekte, etmesekte daha sonra konaka gider kordonu, kemeraltını gezeriz daha sonra akşam yemeği yemek için yine bi yere gidilir büyük bir olasılıkla alsancakta bir yer olur ve son olarak fuarda çocuklar gibi eğleniriz :p gün içersinde okey, batak partiside verebiliriz sizinde fikirleriniz varsa duymak isterim yani bir araya geldikten sonra zaten gerisi kolay diye düşünüyorum ama benim kafamda bu tarz bir şey var..

raptor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arada plan şu şekilde
saat 13.00 gibi buluşulur öğle yemeği için bir mekan belirlenir büyük bir olasılıkla mcdonalds olur malüm gnctrkcll bi alana bi bedava kampanyası var bol bol yeriz :D
daha sonra yemeğimiz yedikten sonra eğer o anda istenilirse hostcini veya niobeweb'i ziyaret ederiz ziyaret etsekte, etmesekte daha sonra konaka gider kordonu, kemeraltını gezeriz daha sonra akşam yemeği yemek için yine bi yere gidilir büyük bir olasılıkla alsancakta bir yer olur ve son olarak fuarda çocuklar gibi eğleniriz :p gün içersinde okey, batak partiside verebiliriz sizinde fikirleriniz varsa duymak isterim yani bir araya geldikten sonra zaten gerisi kolay diye düşünüyorum ama benim kafamda bu tarz bir şey var..
fuara gitmişken hayvanat bahçesine uğranır birde, bahadır falan var(heykeli) sonra allah diyen aslan :)

F

Franco

Misafir
mischka'ya gidelim bence patlarız çatlarız :D .. öyle süt işleri yapmayalım bownling sinema falan ama paintball iyi gider inciraltında vardı ama dandik başka bi yer daha vardı unuttum..

Bu arada buluşmaya ben gelirsem forumdan kesin banlanırım phahaha :D :D

Mickey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mischka'ya gidelim bence patlarız çatlarız :D .. öyle süt işleri yapmayalım bownling sinema falan ama paintball iyi gider inciraltında vardı ama dandik başka bi yer daha vardı unuttum..

Bu arada buluşmaya ben gelirsem forumdan kesin banlanırım phahaha :D :D

süt işleri olabilir ama eğlenceğimize eminim franco ;)

bara gitceksek eğer Ooze Venue'ye gideriz 14 aralıkta Duman geliyor :)

F

Franco

Misafir
ooze ve dungeon bizim sokakta balkondan kafayı uzatıyom görüyom :D :D hem bırak dumanı rockçıları sevmem... 16 kasımda dj vandetta vardı mischkada.. dj li bi yere gidelim kopalım patlayalım :D

Mickey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
anketteki iki seçenek gitti buluşma yalan olcak sankim :)
varmı ilgisi olan arkadaş?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.