Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok acil olduğu için 2 adet makale yazdım hizli nickli arkadaşımıza ödemeyi göndermeyecekseniz bile haber edebilirsiniz sıkıntı değil diye de belirttim sonuçta 4 lira olsa da olur olmasa da olur fakat bir haber ya da geri dönüş yapmadı ödeme zaten yok. Toplu makale yazacak arkadaşlar dikkatli olsun kandırılmayın.
Güven konusunda sıkıntınız olmasn arkadaşlar benim hatam yüzünden (yanlış iban no) arkadaş parayı yatıramadı onun haricinde anlaşmanızn gününde yatırıyor bana ücretimi bankadan ödeyemeyince misliden 9demeyi teklif etti fakat ben misli kullanmıyorum arkadaşın tek sıkıntısı paypal kullanmıyor olması
Arkadaşlar makale alırken dikkatli olun hem ödeme konusunda sıkıntı yaşarsınız, hem de makalelerinize değer vermez. Lütfen kendinizi bu anlamda koruyun
Arkadaşlar makale alırken dikkatli olun hem ödeme konusunda sıkıntı yaşarsınız, hem de makalelerinize değer vermez. Lütfen kendinizi bu anlamda koruyun
Bu adamın beş para etmez makalelerine söylediğim gün sabah yerine öğleden sonra ödeme yaptığım için suçluyum arkadaşlar. Evet 4 TL borcum vardı ve ödedim. Ödeme almadığını iddia eden ispat etsin. Ben ödeme yaptığımı ispat edeceğim ve yakında herkes görecek. Ayrıca konu mod. ları burada konum baltalandığı için konumu iptal etmek zorunda kaldım. Bilginiz olsun!
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.