İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ya sabır!

• Konbuyu başlatan Ephitet
  • Başlangıç tarihi
E

Ephitet

Misafir
İnternet hizmeti aldığım, daha doğrusu alamadığım bir firma var. KKTC - Nethouse sözde net evi ama gel gör ki rezalet diz boyu.

Aylık 10 gb kota - 2mbit hız olan bağlantıya 39 TL veriyorum. Sorarsanız hiç 2mbit hız gördün mü diye nerde... 100kb/sn 1 defa gördüm "şahitlerim var".

2 gündür internet rezalet durumda "msn" açamıyorum, yok yalan söylemeyim açabiliyorum ama 1 dakika içerisinde kapanıyor. Foruma ve gmail'e ancak girebiliyorum. Telefon açtım böyle böyle dedim sisteminizde sorun yok diyor, e diyorum bana mı gıcık o zaman bu sistem arkadaşım? "Kırık" testi yaptınız mı diyor bana, yaptım bilemediği sorularda da yardımcı oldum kendilerine diyorum gülüyor. Diyorum sizin işiniz gülmek değil çözüm üretmek sizinle yaptığım her geyik benden kontör olarak düşüyor çözüm üretelim diyorum, apartmanınızın sistemini resetliyorum diyor. Sistem resetleniyor 15 dakika bekleniyor, apartmanın sistemi kendine gelecekte internete girebileceğiz. 15 dakika sonra nete girebiliyorum ta ki 5 dakika sonra net yine kopana kadar.

Tekrar nethouse firması aranıyor bu defa telefonlara çıkan yok, çünkü biliyorlar telefonu açsalar gece gece onların bile hayal edemeyeceği türden fantaziler kurup o telefondaki arkadaşı mest edeceğim! ama yok açmıyorlar.

ya sabır diyorum başka da birşey demiyorum. Gün ola hayrola...

E

Ephitet

Misafir
ya sabır II.
Bugün yine internet sağlayıcım olan nethouse ile yaptığım görüşmeler neticelenmedi ve bağlatımın rezilliği son sürat devam ediyor :) Bakalım ne zaman sorunsuz internet kullanabileceğim.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
aslında şöle 1-2 bin kişi toplanıp bi dava açıcan yanlış yönlendirme , hizmet alınamadı diye vericekler şöle 100-200 milyon ceza , emsalda teşkil edicek akıllanıcaklar...

E

Erturk

Misafir
Yavrum KKTC yi secerek hatayı en basta yapmıssın :) Ceremesinide cek :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.