İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yabancı Dünyanın En Büyük Hit Sitesi (Alanında En İyiymiş)

paylasim

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Temmuz 2010
Mesajlar
710
Reaction score
0
Sahte trafik oluşturmanın ne faydası var anlamış değilim.


Hocam sahte hit = bot demektir. Bunlar organik ziyaretçi gönderiyor. Yani Her ziyaretçi 30 saniye durup gidiyor. Sitesinin reklamını veremeyen yeni webmasterler için iyi bir başlangıç oluyor. Sitenin ziyaretçi sayısını belli bir sayıya kadar götürüyor. Google sitedeki aktifliğe göre indexliyor. Bu sistemlerden hit geldikçe google siteyi hızlı indexliyor. Hızlı indexlenince Hem google vb. arama motorlarında üstte çıktığın için hit geliyor. Hemde bu sistemlerde gezerken siteyi beğenenler geliyor. Ayrıca bu sistemlere sadece yeni webmasterler değil büyük firmalarda kredi alarak katılıyor. Zaten bu sistemler işe yaramasa bu kadar çok kullanıcısı olmazdı. Sadece türkiyede buna benzer aktif kullanıcı çok olan bi sürü site var.

hitmotoru.net
hitcanari.net
hitlen.net
.
.
.

Sistemlerin trafik sömürücü olduğunu düşünenler için: En fazla ne kadar trafik sömürüyorki? aylık 5-10 gb da bu sistemler için ayırın. Zaten hedefiniz siteyi iyi bi yerlere götürmekse en az 25-30 gb trafiğiniz olması gerekiyor. 4-5 sayfalık basit bir site yaptıysanız onu bilemem.
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
253
konuya refsiz link eklemelisiniz
 

seydia

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
7 Şubat 2003
Mesajlar
536
Reaction score
14
Konum
istanbul
http://www.foreverautohits.com

Bu sistem kredi kasıp sahip olduğunuz kredi ile sitenize hit sağlamaya yarıyor.

Yani a kişisi b kişisinin sitesini ziyaret ediyor b kişiside a kişisinin sitesini ziyaret ediyor ve böyle yüzlerce kişi ile iyi bir hit kaynağı oluşmaktadır.

Böylece ziyaretçi ile orantılı olarak alexa değeriniz artmaktadır.
 

seydia

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
7 Şubat 2003
Mesajlar
536
Reaction score
14
Konum
istanbul
Ziyaretçi merhaba,
Birkaç dakikanız varsa size ücretsiz ziyaretçi takası ziyaretçi kazanma hizmeti veren http://www.foreverautohits.com u anlatacağım.

Kazan – kazandır prensibiyle çalışan, üyelerin birbirlerinin web siteleri ziyaret ettiği hit sitesidir.
Surf listesinde olan web sitesini en fazla 4 saatte 1 görebilirsiniz, yani web sitesi aynı ip den günde en fazla 6 organik hit alabilir.
Ekli sitelerin ziyaret edilme süreleri 18 saniyeden 180 saniyeye kadar ayarlanabilir. 1 Altın 18 saniye 10 altın 180 saniyedir.
Ziyaret edilen sitenin sayaçlarında referans adresi olarak http://www.foreverautohits.com görünmez.
Yeni üye olan herkese 50 altın hediye!

YOUTUBE videolarınızın izlenme sayılarını çoğaltmak için sitemize ekleyebilirsiniz. Adres satırındaki Youtube lingini kopyala, Sayfa ekle bölümünde URL alanına yapıştır, video süresine uyan altını işaretle.

Çoklu sayfa gezindirme sistemi başladı. 5 sayfaya kadar Multi Sayfa Ekle bölümüne ekleyeceğiniz sayfaları, rasgele olarak ziyaret ettiriyoruz.
Eklediğiniz bu sayfalar Multi Sayfalarım bölümünde. Multi lingini Sayfa Ekle bölümüne ekleyin. Nasıl yapılır : https://www.youtube.com/watch?v=l2n31DD8P08
 

sehmusalgan

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Şubat 2017
Mesajlar
9
Reaction score
0
Adsense reklamlarinin aninda trafik getirdigine sahit oldum. Ama reklam suresi dolduktan sonra, bu trafigin SEO faydasini pek gormedim.

www/elsahip.com
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst