orneğım webmasterım.com sıtesınden kodlar kullanarak hava durmu doviz kuru vb. haberlerı sıtemde yayınlayabılıyorum pekı bunun ecnebıce olanı varmı aradım buulamadım mesela yabancı haberlerı veya yabancı borsa yı fıla ngosteren yok mu ?
symbiantech' Alıntı:kendinde yapabilirsin programlama bilgin varsa.. fopen ile sayfayı acıp parseliye bilirsin..
guajira' Alıntı:ben bişiden çakmayan, bi işe yaramayan, kendi halinde nette takılan program bilgisi olmayan gereksiz biriyim
symbiantech' Alıntı:site adresi vermemiş onlarca haber sitesi var hepsini kontrol eden bir script yoktur sanırım. kendisinin yapması daha mantıklı olacagından bunu yazdım
dazlakcom' Alıntı:orneğım webmasterım.com sıtesınden kodlar kullanarak hava durmu doviz kuru vb. haberlerı sıtemde yayınlayabılıyorum pekı bunun ecnebıce olanı varmı aradım buulamadım mesela yabancı haberlerı veya yabancı borsa yı fıla ngosteren yok mu ?
dazlakcom' Alıntı:orneğım webmasterım.com sıtesınden kodlar kullanarak hava durmu doviz kuru vb. haberlerı sıtemde yayınlayabılıyorum pekı bunun ecnebıce olanı varmı aradım buulamadım mesela yabancı haberlerı veya yabancı borsa yı fıla ngosteren yok mu ?