İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yabancı Hitli Sitelere Reklam Şirketi Önerisi

PaNTHeRa_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yaklaşık 20k hite sahip 5-6 adet yabancı sitem var. Ve ziyaretçiler de %99 yabancı ve çoğunluğu USA ve Avrupa.

Adbrite kullanıyordum ama reklamlar çıkmıyor çıksa bile tıklama oranları çok düşük, gelir iyi ama oran düşük mesela 70 tık'a 10 $ almışım. Sanırım bu kadar yüksek veren başka yer yok [Google Ads. özel içerikleri hariç]

Adbrite'den başka kullanabileceğim bir reklam şirketi var mı ? Sitemin marez içerikli ve yabancı hite sahip olduğunu bir kere daha hatirlatmak isterim..

Te$ekkurler.

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
obeus'a marez siteyle katılabiliyorsun sanırım ama oradada çok reklam çıktığı söylenemez... ayrıntılı bilgi Obeus Hakkında adresinde var.
Ayrıca bir de gösterim sponsoru war şu an kullanmakta olduğum türkçe içerikli sitelere bile ödemekte, yabancı bir sponsor. Ama marez kabul ediyormu incelemem lazım. marez konusunda tıklama değil de yönlendirme sponsorları deneyebilirsin kanaatimce. birçok paylaşım sitesi iyi ödüyor üyeliğe... ayrıca resim barındırma siteleri de iyi ödemekte...

A

a.ışık

Misafir
CreditBurner var. 468x60 bannerları var, yabancı hite çok iyi veriyor. Gösterime ödüyor, 2.5$'da ödüyor, paypal'la ödüyor ve 2 haftada ödeme yapıyor. Daha ne olsun?? :) 2 defa da ödeme alındı 7$ ve 3$ olaraktan.
Ayrıca; sitede yeni uygulama Treasure keys ads da var. Kodlarını koyuyorsunuz, küçücük bir yer kaplıyor sitenizde.
keys birikiyor. keys 1000'e ulaşınca anahtarla sandığı açıyorsunuz ve 2$ ila 5$ aradında değişen ödül kazanıyorsunuz! :D
O kadar anlattım, verdiğim link'den kayıt olursanız ben de mutlu olurum. :eek:

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
CreditBurner var. 468x60 bannerları var, yabancı hite çok iyi veriyor. Gösterime ödüyor, 2.5$'da ödüyor, paypal'la ödüyor ve 2 haftada ödeme yapıyor. Daha ne olsun?? :) 2 defa da ödeme alındı 7$ ve 3$ olaraktan.
Ayrıca; sitede yeni uygulama Treasure keys ads da var. Kodlarını koyuyorsunuz, küçücük bir yer kaplıyor sitenizde.
keys birikiyor. keys 1000'e ulaşınca anahtarla sandığı açıyorsunuz ve 2$ ila 5$ aradında değişen ödül kazanıyorsunuz! :D
O kadar anlattım, verdiğim link'den kayıt olursanız ben de mutlu olurum. :eek:
ben o siteyi denedim benimde baya yabancı hitim var ama o siteden 20 günde 5 dolar gibi para aldım ben önermem o siteyi..

ben bu siteyi öneririm günde 2 sterlin kazandırıyor bana..
http://www.easyad.co.uk

buda son 9 günün kazanç raporu
2450capture2.jpg

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
ben o siteyi denedim benimde baya yabancı hitim var ama o siteden 20 günde 5 dolar gibi para aldım ben önermem o siteyi..

ben bu siteyi öneririm günde 2 sterlin kazandırıyor bana..
http://www.easyad.co.uk

buda son 9 günün kazanç raporu
2450capture2.jpg

bu güzel gibi ama 23 bin gösterimde 8 tık çok az..biraz detaylarmısın hocam bunu bende kullanabilirim yabancı hit site mevcut..

A

a.ışık

Misafir
http://www.easyad.co.uk ödemeyi yapıyor mu, neyle yapıyor paypal mevcut mu?
ne kadar zamanda ödüyor ve minimum ödeme miktarları ne kadar? açıklar mısınız?? :)
ben de düşünüyorum da, sadece tıklamaya mı veriyor gösterme ödemiyor mu?? :( teşekkürler.. ;)

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
http://www.easyad.co.uk ödemeyi yapıyor mu, neyle yapıyor paypal mevcut mu?
ne kadar zamanda ödüyor ve minimum ödeme miktarları ne kadar? açıklar mısınız?? :)
ben de düşünüyorum da, sadece tıklamaya mı veriyor gösterme ödemiyor mu?? :( teşekkürler.. ;)

paypala ödeme yapıyor 20 gbp bakiyede olunca ödeme istiyorsun.gösterime veriyor tıklamayada gördüğün gibi 8 tıka 2 sterlin vermez kimse demekki 25 k hit'de içinde tıklamaların..

ödemeye gelince 10 gündür kullanıyorum

A

a.ışık

Misafir
ödeme almadınız yani daha henüz :D gösterime verebileceğini pek sanmıyorum, çünkü sözleşmesinde öyle birşey okumadım ben hiç! :)

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
iyi ozaman sen kullanma.Sanki bux sitesi tanıtıyoruz ödeme alsam ne olacak almasam ne olcak benim sizden maddi bir çıkarımmı var domain co.uk ile bitiyor bu gibi domainler ödeme yapar emin ol..
işine yarayan kullansın sonra bana dua etsin creditburner gibi yan sanayi sitelerde kullanan kullansın 2 inci el ödeme alsın:D

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
blade78,

bende kullanmayı düşünüyorum. ödeme alınca buraya mesaj atabilirmisin?

ona göre kaydolalım.

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
tamam sana ve buraya atarım unutmamak için seni arkadaşlar listesine ekliyorum..
4589.jpg

raporlara bakarsanız sadece tıklamadan vermediğini de görürsünüz gösterimede veriyor..

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben 2-3 gün demedim eCPM 0.02 GBP

çok düşük :(

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
blade78,

bende kullanmayı düşünüyorum. ödeme alınca buraya mesaj atabilirmisin?

ona göre kaydolalım.

evet spot bugün ödemeyi aldım ve scam olmadığı tastiklendi.
ödemeyi yapınca tekara bu sponsora döndüm ve hesabımda biriken 53 paunduda çektim ve bu alternatifi olmayan sponsora geri döndüm:D

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
marez siteleri kabul ediyor mu ?

marez siteri kabul ediyormu bilemiyorum ama ingilizcesi iyi olanlar kurallara bakıp bizide bilgilendirirse iyi olur.bu site gerçekten gösterime iyi veriyor ve şuan için alternafi olmayan bir site gibi çünkü gösterimede veriyor.ödemeyi bile nerden istenileciğini zor buldum biraz karışık bir site:D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.