İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yabancı site satış portalları?

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
3 adet yabancı içerikli sitem var bunları satmak istiyoruma ama nerde satacağımı bilemiyorum. sedoda sadece domain satılıyor sanırım o yüzden orda makaleleri ve görselleriyle birlikte site satamam. ebay önerenler oluyor ama orada bu iş için pek uygun değil. önerebileceğiniz güvenilir siteler varmı? ödemeyi paypalla almak istiyorum bu konudada tavsiyeleriniz varsa çok iyi olur

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
öneri için teşekkürler başka önerisi olan varmı?

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
siteler için biraz uçuk fiyat istediğim için burda yazmadım fiyatı soranlar olursa üç site için 10.000$ istiyorum bu kadar edermi bilmiyorum ama okadar paraya ihtiyacım var ve siteler 1yıl 1 aylık reklam yerleşimleri çok iyi ve gelen hitlerin hemen hemen hepsi arama motorlarından geliyor ve sürekli artıyor %200 sanırım bir iki aya üçünün aylık hiti 1000-1500 bulur zaten aylık tekil hit 1000 geçtiğinde satmak istiyorum. şu an aylık 300 civarı tekil hiti var ve siteler sağlık sigortası ve araba kaskosu üzerine. önerebileceğiniz başka siteler varmı?

kaptan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
@angelo teşekkürler sanırım aradığım site buydu, umarım güvenilir bir sitedir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.