İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yabancı Siteme,Yabancı Hosting Firması Talip Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet arkadaslar henuz 1 haftalik olan yabanci bir site actim ve bunu ardindan asagidaki paketi sunan bir firma cikti,mailime teklif ettilar

:: 1200 MB of Web Space
:: 600 POP3 E-mail or Web Mail accounts
:: 15 Gigabytes of Traffic Monthly
:: 20 Parked Domain Allowed
:: Easy-to-Use Control Panel
:: Password Protected Directories
:: FrontPage 2000/2002 extensions
:: Full CGI-Bin Access, PHP, Perl
:: MySQL Database Access
:: Website Access Statistics
:: Unlimited E-Mail Aliases / Forwarding
:: Unlimited Auto-responders
:: Unlimited 24/7 FTP
* This is $0 to you for 12 months *

bunun degeri iste

Service absolutely Free (worth $83.88/year).

kadarmis,
ilk once yasasin dedirtecek bir teklif belki ama ben guvenmem boyle reklam yapan host firmalarina,
sizce ne yapmaliyim???

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben Türkticaret ile 1 yıl çalıştım ve hemen bıraktım.
Diğer sunucusunu bilmem ama unix 5 para etmez! Mysql databaseleri başka sunucuda olduğundan dolayı, site açılıyordu ama mysql bağlantı hatası veriyordu. 59$ olan fiyatı da 1 sene için 69$ yaptılar :)

Akreplist, şu yaptığın yabancı sitenin adresini bir yazıverde inceleyelim!

J

jardeL

Misafir
ben 1,5 senedir çalışıyorum ve gayet iyi çok memnunum. Ayrıcada unix pakedim.

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla ben günde 18 saat net'e bağlı olarak, ve 6 kişinin ortak görüşünü iletiyorum.Kendimde denediğim için, fikrim bu.Şuanda sitemi başka yerde host ediyorum ve ziyaretçi sayımız 10 kat arttı.Daha önce sürekli siteye ulaşım ile ilgili şikayetler alıyorduk. Birde, ticaretnet'in sunucuları Türkiye'de.Bu bir dezavantajdır.Yurtdışı bağlantılarda kısıtlı çıkış var.Herkes siteye Türkiye'den ulaşmıyor!

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yani turkticaret olayi bence de sadece turkiye icindir ki dogru tercih olabilir,bursa dalar sanirim...

yurtdisi olayinda amerikada olmasi bence cok mantikli bir is...

siteye birkac birsey daha yapcam sonra goruslerinizi alcam.

gerci gavurlardan aldim gorus hepsi cok begendi adamlar yardimci da oldular epeyce bizim turkler gibi vur kafasina yapmiyor hicbiri:)

C

canm

Misafir
türkticaret.net artık eskisi gibi degil.
sayfalar inanilmaz yavas aciliyor.
arkadasin da dedigi gibi hergun en azindan 4 ile 5 saat arasi mysql e erisemiyorsunuz.ve adamlar bunu 1 yildan beri duzeltemedi. bunlarin disinda senelik paketlerinde sinirsiz bandwith diye bashettikleri bandwith 10gb/ yil
:( düsünsenize ayda 1 gb bile degil.. offffff off

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya zaten verdikleri hard disk alani hem mysql hem dosyalar icin gecerli olmasi gerekir,biri icin ayri digeri icin ayri olmamali

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ama bu adamların mysql databaseleri başka sunucu da (localhostta değil) ve hala kayıtlı mı bilmiyorum ama bir ara ünlü toplistlerde bu databaseleri kullanıyorlardı.Adamların mysql sunucuları kasılmaya başlayınca da böyle bir uygulamaya gittiler.Şununda belirteyim, ticaretnet'in cpanel'i bile yok :) Kontrol panel dedikleri yerde de mail işlemleri,dns ayarları,destek ve ödeme işlemlerinden başka bir şey yapamıyorsun!
Zaten, 1 tane mysql veriyorlar, onuda mail ile istek yapıyorsun ve sana farklı bir sunucu üstünden database'i açıyorlar.

Bu arada, bant genişliği ve host alanı sınırsız(diyorlar) onu da belirteyim.
Mysql database'in bant genişliğini de ancak sözleşmeyi okuduğunuz da görüyorsunuz :)

J

jardeL

Misafir
Turkticaret mysqleri Localhost ' a geçirdi yaklaşık 1,5 ay oluyor ve hiçbir şekilde databaseimde bir yavaşlık ve girememe gibi birşey söz konusu olmuyor. Eskisinden inanılmaz bir hızla siteme erişim sağlanıyor. Ayrıca neredeyse Turkticaret.Net'de 29bin host barındırılıyor bu insanlar hiç mi bilmiyorda bu hosting firmasını tercih ediyor?

Turkticaret.Net daima 1 numara benim siteme yurt dışındanda girenler var ve hiçbir sorun yaşadıklarını iletmediler.

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyi işte, sen ticaretnet ile yoluna devam et.
Zaten, ne söylemek istediğimi anlayabildiğini de sanmıyorum. Anlatacak zamanım da yok. Bu konuyu hosting forumlarında incelersen daha iyi aydınlanırsın.
Zaten, konu başka yere gitti. Akrep'in başlığı ticaretnet'e kadar uzandı.
Bunu artık burada sonlandırıyorum.

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir şirket düşünün domain name şifrelerını size vermıyor işte turkticaret.net bizim mıllet o kadar saf kı adamın sisteme giriş için verdiği şifreyi domain şifresi zannedıyor, adamlar kendılerıne gore bir panel yapmışlar kullanıcı girişi yapılark kullanılıyo ortada penl filan yok, ve ınanılmaz hızmet hataları var ben cc ile 5 yıl host + 10 yıl domain reg etmışım adamlar bana fax çekip dedilerkı cc nonuzu gonderın 3 hanelı guvenlık nonuzu gonderı aradı mdedım boyleyken boyle dedıkı kadın bana banka ile sorunlarımı z oluyor dedım kı banane benım sorunum mu bu benım sana bu numaraları vermem çıkıpda taksım meydanında para dağıtmak gibi birşey dedım kadın dedıkı uzgunum mecburuz ve iptal ettırdım işlemlerı,bence herkesın kullandığı ve guvendığı ama kulandıkdan osnra buyuk kısmın pişman olduğu bir firma ben tr de izhost.com uzerıne firma tanımam ve hala domain reg lerımı izdns.com yaptırırım 14,5 $+ kdv ama benım için onemlı olan kaliteli hizmet neyse tavsitye etmem turkticaret i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.