sohbet odaları

Yabancı Trafik Arıyorum

oxxy

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
İstanbul
204 Aydır Üye
Selamlar,

Yeni açtığım yabancı bir sitem için günde 50-100 tekil ziyaretçi yollayabilecek olan varsa msn veya pm yoluyla ulaşabilirse sevinirim..

Emre.

H@run

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
208 Aydır Üye
Yabancı hitli sitemiz var . hiti 12K dı en son . Site su anda kapalı . Açıldıktan sonra görüşelim
[email protected]

EFO

Şen Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
207 Aydır Üye
Benim 1000-2000 arası hitli bir sitem var.Güzel bir banner ile günde 200 hit yollayabilir.Ama yabancı hit piyasasını bilmiyorum ne kadar para alınıyor ki :D

Priapos

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
2
Şube
Eskişehir
207 Aydır Üye
Selamlar,

Yeni açtığım yabancı bir sitem için günde 50-100 tekil ziyaretçi yollayabilecek olan varsa msn veya pm yoluyla ulaşabilirse sevinirim..

Emre.
Bence Bu Arayışını Yabancı Forumlarda Yap.
daha ucuza bulabilirsin.

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.