Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yöneticiler kısmına bakmasak yagmayok nickli birisinin forumda yönetici olduğunu göremeyeceğiz belkide...Aylardır forumda görünmüyor,neden aceba bir sorunu mu var?
Son Aktivite: 30 Temmuz 2011 01:04 - Yagmayok
Yoo o kadar da olmamış. İşi vardır, hastadır, bir yere gitmiştir, askere gitmiştir.
<?php echo urlencode(get_yagmayok()); ?>
$ Notfound <twomounts)
neredeyse bir sene geçmiş yeni farkediyorum bu mesajı. Döndüm sayılır. =)
artık boş vakitlerimin (yeme, içme, iş dışında kalan tüm zamanlar) hepsini kitap okumakla geçirdiğim için kafayı yemek üzereyim; buda bir nevi hastalık galiba. oradan arta kalan zamanlarımda girerim artık. =)
Eli dolu geldim ancak hediyeleri kapan kapana. Elimde sadece içleri boşaltılmış hediye kutuları kaldı. Onlardan da artık dükkanına güzel güzel yılbaşı süsleri yaparsın bilgiciğim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.